Jogom van tudni, hol és hogyan alszik majd, vagy tényleg semmi közöm hozzá?
A férjemmel különváltunk, ő egy másik nővel él együtt. Még nem vihette el a lányunkat oda aludni, de ma szóba került. Én megkérdeztem, hogy hogyan képzeli, ugyanis egy szoba van, két összetolt egyszemélyes ágy. És érdekelne, hogy hogyan akarják megoldani. Erre megkaptam, hogy ha már úgyis elengedem, akkor nem tök mindegy? NEM!
Jogom van tudni, vagy semmi közöm hozzá?
Á, nem marad meg benne, még anyósékhoz is venni kellett egy olcsó leesésgátlós heverőt.
A hozzáállása nem tetszik, remélem, gyorsan változtat rajta.
Lehet úgy gondolta elalszik köztük, vagy ha arról lesz szó vesznek neki 1 utazó ágyat, vagy gyerek ágyat, vagy ösze tolnak 2 fotelt.
( mi ha Mamihoz mentünk, úgy aludtam 1-2 éjszakát, össze tolták a 2 fotelt)
3 szobája volt mamának, az egyikben a fia, a másikban a lánya a férjével, kiságyban a gyerek, de akkor a fia átment és vele aludt, anyu apu Hugom egy ágyban, én pedig a fotelben.
De a lényeg, hogy valaha szeretted a párod, megbízták benne, hisz gyermeket is szültél neki, és most is rá mernéd bízni ezek szerint!
Lehet hogy bánt, hogy van valakije, és így alakultak a dolgok hogy szétmentetek, de ha rendszeresen átjár, látogatja a gyermekét, fizet, hoz ezt azt, akkor nem lehet egy rossz ember, és megoldaná hogy a gyereknek jó legyen, legyen hol aludnia!
Na meg neked is lenne egy kis idős kikapcsolódásra, el tudnál menni erre arra, ismerkedni, dolgokat intézni ...
Én úgy gondoltam, nem várom meg a 3 éves kort. De most ezzel az egész hozzáállással elbizonytalanított.
Sokat változott, amióta az új nő van neki, sajnos a fontossági sorrendben a kislány csak a második. :(
És talán érthető, ha nem akarom, hogy mondjuk a nővel aludjon. Meg olyan gyerek, aki nem is nagyon szeret együtt aludni, születése óta külön alszik, saját szoba, saját ágy.
Nem semmi, hogy másfél éves a gyereketek, különváltatok és ő máris összebútorozott egy új nővel.
Soha nem értettem, hogy az ilyen férfit mi vezérel.
Mit gondolt a gyerekvállalásról? Hogy rózsaszín mese????
Valamit nagyon tud az új nő, mert sajnos borzasztóan megváltozott az exem. És nem jó irányba. Amíg ki nem derült ez a kapcsolat, addig egy maximálisan megbízható, felelősség tudó apuka volt. Igazi mintaapa.
Most meg jön ugyan, de folyton variál, átszervez, és igyekszik úgy csinálni, hogy nekem ne legyen jó. Mindeközben ha szólok, akkor bunkó vagyok, aki csak kötekedni tud. Így nagyon nehéz. Most megfogadtam, hogy nem szólok neki, jön, amikor akar, csak attól félek, így megszokja, hogy az van, amit ő akar. Keményebbnek kellene lennem, tudom, csak félek, hogy akkor azt mondja, inkább nem is jön. Én nem bánnám, de a kicsi lány nagyon szereti, és hiányzik neki az apja.
Én a másik oldalról beszélek.
A párom elvált, az előző kapcsolatából van egy gyermeke, akit az anyukája nevel.
Nálunk ez úgy volt, hogy először is elhozta a gyermeket napközben, egy órára, hogy találkozzunk.
A találkozások egy ideig kizárólag napközben történtek, éppen azért, hogy ne legyek a kicsi számára teljesen vadidegen.
Az ottalvásra csak pár hónap múlva, a rendszeres napközbeni találkozások után került csak sor.
Mi meg tudtuk oldani, hogy a kisgyermek az apukájával aludjon addig, amíg nálunk van, én külön voltam, és szerintem ez így volt jó.
Ha én lennék a helyedben, azt mondanám az apukájának, hogy először csak napközben vigye el magukhoz a gyereket, ismerkedjen meg a hellyel, valamint az új barátnővel, és csak később aludjon náluk. A gyermek biztonságérzete miatt nem mindegy.
Más kérdés hogy az alvást hogy oldják meg. Célszerű lenne beszerezniük egy utazó kiságyat, amit praktikusan össze is tudnak csukni ha nincs ott a kicsi, így nem foglal nagy helyet. Nem biztos, hogy a picúr is szeretné, ha köztük aludna, erre fel kell készülniük.
Ami téged illet, dehogynem, igenis van közöd hozzá.
Nem rólad, hanem a gyerekről van szó, te képviseled az ő érdekeit. Mindegy hogy köztetek mi van, a lényeg, hogy a kicsinek a lehető legjobb legyen, és ez mindkettőtök felelőssége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!