Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogom van tudni, hol és...

Jogom van tudni, hol és hogyan alszik majd, vagy tényleg semmi közöm hozzá?

Figyelt kérdés

A férjemmel különváltunk, ő egy másik nővel él együtt. Még nem vihette el a lányunkat oda aludni, de ma szóba került. Én megkérdeztem, hogy hogyan képzeli, ugyanis egy szoba van, két összetolt egyszemélyes ágy. És érdekelne, hogy hogyan akarják megoldani. Erre megkaptam, hogy ha már úgyis elengedem, akkor nem tök mindegy? NEM!

Jogom van tudni, vagy semmi közöm hozzá?

2012. júl. 17. 20:50
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Én is tervezem, hogy majd megismerje a másik nőt, de amíg azt érzem, hogy a háttérből irányítja a volt páromat, addig erre nem fog sor kerülni. Márpedig irányítja, ehhez nem fér kétség.

Amikor megbeszéltük, hogy külön folytatjuk, akkor átbeszéltük az egész gyerek témát. Mondta, hogy majd mindenben segít, én mehetek kikapcsolódni, nyugodtan rábízhatom a kicsit. Most ott tartunk, hogy ha menni akarok valahová, akkor valakit keresnem kell, mert neki ezért meg azért nem jó, meg feltételeket akar szabni.

Tudja jól, hogy nincsenek nagyszülők, nincs olyan segítségem, akire akármikor számíthatok. És ennek ellenére szemét módon viselkedik. Ha próbálom megbeszélni vele, akkor meg szerinte csak bele akarok kötni, felhúzza magát, és elrohan. Nem ismerek rá, nem értem, hogyan fordulhatott ki ennyire magából.

2012. júl. 18. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!