Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Lenne hozzá jogom?

Mit tegyek? Lenne hozzá jogom?

Figyelt kérdés

Nem először fordult elő, hogy fiam az apjával való netes levelezés után lehangolt, ideges, és haragszik rám. Az apás hétvégék után is mindíg ilyen.

Engem úgy neveltek, hogy senki levelezésébe ne nézzek bele, ezért sose jártam utána, hogy miről beszélnek. Sose nézem meg más telefonját, se e-mail fiókját, se semmit, de már nagyon érdekelne, mivel tömi exem a fejét. Szerintetek ha úgy látom rossz hatással van volt férjem a fiamra, kérhetek olyat a fiamtól, hogy mutassa meg nekem ezeket a beszélgetéseket?

2011. okt. 24. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
nem nincs, mindenki lehangolt és ideges ha találkoznia kell egy olyan nővel aki egyszer kijelentette, hogy nem szerei és fel is út le is út
2011. okt. 24. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Feltételezem, hogy (látva a kategóriát) kamasz fiúról beszélünk. Őt kérdezted, hogy miről csevegnek? Ha egyből a levelezését akarod megnézni, azt egy erős dolognak érzem, egy bizalmatlan helyzetnek. Ülj le vele beszélgetni, hogy látod, hogy valami bántja, beszéljétek meg, mert téged érdekel. Finoman rá is lehet kérdezni, hogy van-e valami amit szeretne, hogy tisztázz (lehet, hogy apa azt mondja, hogy ezt-azt csináltál).
2011. okt. 24. 11:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, kérdeztem már többször, és sokat beszélgetünk. Ám amikor az apjáról van szó engem kizár. Nem osztja meg velem mit gondol. /persze ez természetes, hisz az nem rólam és róla, hanem az apjáról és róla szól/ A negatív hatást azonban így nem tudom kizárni. Nem tudom, hogy akkor teszek jót ha kimaradok belőle, vagy akkor ha konfliktus által ugyan, de a végére járok a dolgoknak.
2011. okt. 24. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
És apával próbáltál beszélni? Mondtad neki, hogy mi aggaszt téged? Vagy egyáltalán vagytok olyan viszonyban?
2011. okt. 24. 11:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos exemmel nem tudok beszélni. Mondtam már neki, hogy hasznos lenne egy közös beszélgetés, de hallani sem akar róla. A véletlenül kiderült hazugságaival szerettem volna szembesíteni, úgy hogy a gyerekek is végre megtudják mi az igaz, de semmi. Ezért félek, hogy hülyeséggel tömi a fiúk fejét. A kisebbre nincs hatással, valahogy jobban átlátja, vagy jobban át akarja látni az összefüggéseket, mint a nagy.
2011. okt. 24. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgy látszik én ma csak kérdezni tudok :)

A kicsitől nem lehet kideríteni, hogy mi a téma/miről szólt az apás hétvége? És akkor finoman lehet úgy terelgetni egy egyébként szokásos esti beszélgetést, hogy ugyanahhoz a témához jussatok, ami apával volt...

2011. okt. 24. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Tényleg nemillik,de mivan ha zsarolja,vagy bántja a fiad?? És ha valami következménye lesz,akkor te leszel egy részéért a felelős,és bármi lehet.. Normális esetben én sem tenném,mer télleg bunkóság-de ha ilyen rossz hatással vannak fiadra pl sulira ,baráti köreire is vagy a kapcsolatotokra is mehet.
2011. okt. 24. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!