Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van jogom hozzá vagy nincs?...

Van jogom hozzá vagy nincs? (kórházos téma)

Figyelt kérdés
Na az lenne a kérdésem hogy van jogom azt kérni a kórházba szülés után ha valakit nem akarok látogatóba látni?
2012. máj. 26. 05:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen!!Megkéred a csecsemős nővért hogy nem szeretnél látogatót!!!
2012. máj. 26. 05:37
 2/17 A kérdező kommentje:
Csak 1 személyröl lenne szó.
2012. máj. 26. 06:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

És hogy gondolod? Álljon őrt valaki az ajtódnál, és kérjem személyit minden beérkező embertől? Már ha a kórházba be lehet menni a csecsemős osztályra..

Hidd el, senki nem fog ezzel foglalkozni, mert nincs erre idejük.

Melyik kórház? A SZent Imrébe be sem lehet menni pl. az egész gyermekágyra, még a folyosóra sem. Ott pl. meg lehetne oldani, az anyukáknak kell kimenni, ha jön hozzá valaki.

Amúgy meg fogadj fel egy biztonsági embert.

2012. máj. 26. 07:19
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
A kórház az ilyen igényekkel nem fog tudni foglalkozni, nem fogadhatnak biztonsági őrt az ajtód elé!! De te könnyen elintézheted: egyszerűen közlöd azzal, akit nem akarsz látni, hogy ne jöjjön be. Ennyi.
2012. máj. 26. 07:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a gyermekágyra nem lehetett hátrajönni, ha látogató jött és nem tudtunk róla, a nővérke bemondta. Ha olyan látogató lett volna, nem megyek ki és kész.
2012. máj. 26. 09:13
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem budapesten lakom. Gondolom lehet szolni hogy nem akarom ezt a személyt látni.
2012. máj. 26. 11:27
 7/17 anonim ***** válasza:
64%

És attól, hogy vidéken élsz, gondolod, hogy a kórházi nővérkéknek, orvosoknak másra sincs gondjuk, mint azt lesni, ki az az egy látogató, akit nem akarsz látni???? Egyáltalán honnan tudják, hogy ki az az egy, akit nem kívánsz? Kérjék el mindenki személyijét, vagy minden látogató érkezésekor járuljanak elébed és kérdezzék meg, akarod-e bebocsájtani? Ezt szerintem még egy luxus magánkórházban is max. plusz pénzért tennék meg neked.

Ezt a helyzetet csakis te oldhatod meg: szólsz az illetőnek, hogy ne jöjjön, kész!

2012. máj. 26. 12:16
 8/17 A kérdező kommentje:
Városi vagyok de mind1. Nem kioktatást kértem! Azt kérdeztem lehet-e ilyet kérni vagy nem ? á inkább hagyjuk.......
2012. máj. 26. 13:37
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyban függ a kórháztól, nagyságától, elrendezésétől szerintem. Pécsen szültem, ott az osztályon elég nagy jövés-menés volt. Kórtermekbe nem lehet bemenni, ha valaki úgy jött hogy előtte nem tudtam, a nővéreknek szólt, aki kihívott, de volt olyan látogató aki csak beállt a kórterem ajtajába és az anyuka akkor kiment. Lehet hogy nem túl értelmesen írtam le, a lényeg hogy nem feltétlenül botlik bele a látogató a nővérekbe. De lehet hogy más kórházban nem így van.

Kit nem akarsz látni? Családtag? Mert akkor lehet hogy egyszerűbb megkérni a családot hogy "tartsák vissza".

2012. máj. 26. 14:42
 10/17 A kérdező kommentje:
Párom anyját igy is itt eszi a r*sebb egész nap :s .
2012. máj. 26. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!