Van jogom hozzá vagy nincs? (kórházos téma)
Figyelt kérdés
Na az lenne a kérdésem hogy van jogom azt kérni a kórházba szülés után ha valakit nem akarok látogatóba látni?2012. máj. 26. 05:10
11/17 anonim válasza:
Kérd meg akkor hogy ne menjen be.Nem hiszem hogy a kórházban foglalkoznak ilyen dolgokkal,a másik hogy bemegy szerencsétlen,aztán közlik vele hogy bocs de nem jöhet mert te nem akarod?Az milyen ciki lenne.Hiába menne,le is égne.Gondolom nem jó a viszonyotok,de ő is egy ember,mond meg neki hogy ne is menjen mert nem mész ki hozzá. Ennyi.Jogod van hozzá,hogy ha valakit nem akarsz látni,nem mész ki hozzá.Vagy bemehet ő hozzád?Mindegy kérd meg szerintem.
12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj párom akadna ki ha megmondanám neki azért gondoltam igy hogy ott szolok hogy ne szoljanak nekem ha ott lesz.
2012. máj. 26. 15:53
13/17 anonim válasza:
nem lenne egyszerubb megkerni hogy ne menjen be????? ha mar ennyire utalsz valakit akkor mondd a szemebe hogy nem akarod latni, felesleges alszenteskedni. kerheted a korhazat csak senki nem fog ezzel foglalkozni.
14/17 anonim válasza:
11. vagyok.De képzeld el a szitut.Jön a párod anyukája,szól a nővérnek,ő szól neked,te meg mondod hogy küldjék haza?Neked is kellemetlen lenne a szitu,anyósodnak is,a nővérnek nem különben.Előre szólsz ugyanez.Ha én a nővér lennék,meglepődnék a kérésen,és nem tenném meg,nem avatkoznék családi ügyekbe.Kiküldenélek hogy mond meg Te.Ha az anyós lennék bizony nagyon rosszul esne,hogy hiába mentem.Én a páromat nézném,és kibírnám azt a fél órát az anyjával.Vagy ahogy mondtam is mond meg neki hogy ne menjen be.Ezt is lehet jól tálalni.Ha a párod haragudna és ezt tudod,akkor is megsértődne ha ezt a kórházban megteszed.Miért akarod elrontani ezt a csodás dolgot egy ilyennel.
15/17 anonim válasza:
Gondoltam, hogy anyósprobléma... Nézd, én se bírom az én anyósomat, de akkor is a párod anyukája.
Még ha nem is szólna neked a nővérke, vagy hajlandó lenne elküldeni anyóspajtit, szerinted ő ezt csöndben tudomásul venné? Egy frászt, öt másodperc múlva felhívná a párodat és bepanaszolna. Szerintem ez nem túl jó ötlet.
Két dolgot tehetsz: vagy azt mondod mindenkinek, hogy ne menjen a kórházba látogatni a férjeden kívül senki (de akkor tartsd is ezt be), vagy vágj jó képet a dologhoz, bírj ki negyed órát, mutasd meg a kisbabát, majd kérj elnézést, hogy le szeretnél feküdni, mert nem esik jól még talpon lenni. Akkor nem szólhat semmit se anyós, se a párod.
16/17 anonim válasza:
Nekem is van egy pár olyan b.nkó aki biztos odajön majd. 30 hétig nem aludtam, olyan ideges voltam, hogy mit csináljak. Nagyon meg tudják mérgezni az embert a rosszindulattal, a butasággal, az irígységgel, hát nekem senki ne szívja a vérem!! Már 35 hkm vagyok, és eldöntöttem mi lesz: viszek kb. 3 db kétezrest (több nem kell, csak egy percnyi szívesség az egész) és 1., megkérem az egyik nővért, hogy küldje el őket, ezt bármelyikük be fogja vállalni. Ha mégis a közelembe kerül az illető/illetők NEM BONYOLÓDOK PÁRBESZÉDBE, hanem mielőtt az illető levegőt venne, megkérem, hogy azonnal takarodjon el! Határozottan! Szó nélkül, és bűntudat nélkül! NEM ÉRI MEG, hogy pl. ez miatt te legyél tiszta ideg!
17/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Persze nem b.nkó módon küldöm el, hanem valamilyen indokkal! A lényeg, hogy határozottan! "Most jön a főorvos, légyszíves menj el, most nagyon nem jó" stb. A lényeg, hogy takarodjon azonnal! Magadat véded ezzel. (Mondjuk nekem nem anyós, hanem irígy kollega.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!