Van hozzá jogom szerintetek?
27 hetes ikres kismama vagyok. 36 hetesen a dokim akkor is be akar fektetni, ha nincsen semmi gond, az indok meg hogy akkor már bármikor megszülhetek.
Ha addig gond van, saját felelősségre itthon lehetek, ha ő be is akar fektetni, de az a szokás hogy ikreseket ekkor befektetnek. Ezt mondta.
Szerintetek ez lehetséges? Mert szerintem ha nincsen gond, akkor az nem indok hogy bármikor megszülhetek, aki egy babát hord is bármikor megszülhet már olyankor, sőt bármikor bármi lehet akkor is. Ha ők saját felelősségre otthon maradhatnak, akkor szerintem én is.
(hangsúlyozom, ez akkor áll fenn, ha minden rendben velünk, mert akkor nem látom értelmét annak, hogy egy hónapot is akár bent töltsek a semmiért. Feküdni itthon is tudok, mást meg úgysem csinálnának velem, ha semmi gond. 10 percre van autóval a kórház.)
Szerintetek van jogom azt mondani, hogy saját felelősségre itthon várom meg a szülés megindulását(, ha amúgy minden ok)?
Mint írtad saját magad vállalod a felelősséget! Nem kényszeríthet semmire a doki, ha nem akarod. Max. javaslatot tehet. Én melletted állok, ha ez segít az elhatározásban, mivel semmit nem törödnének veled csak becsavarodnál a kórházban. Ha tényleg semmi próbléma nincs és közel van a kórház pihenj inkább otthon. A nővérem 33napot töltött bent szülés előtt, már a végére tök depis lett szegény, magas lett a vérnyomása, de senki meg sem mérte neki, saját vérnyomás mérőjét használta és tájékoztatta a dokiját, röhej volt. :(
Szép babavárást kívánok az ikrekhez!
ez egy olyan kérdés, amire utólag kapsz választ, ha baj lesz valamelyik babával, akkor a dokidnak volt igaza. Ha semmi akkor meg neked.
Én egyébként befeküdnék, mert nem azért kell befeküdnöd, mert otthon nem feküdnél. De otthon ki nézi a szívhangot, vagy van otthon CTG-d és ki is tudod elemezni az eredményt, mert gondolom elsősorban ezért kéne befeküdnöd.
És én nagyon sok, egyébként teljesen egészséges, problémamentes, sima terhesség végén, hogy meghalt a baba. Nem tudom egyébként ha kórházban lettek volna meg tudták volna e őket menteni, de én az orvosra hallgatnék. Nyilván van tapasztalata e téren és nem véletlen mondja, hogy feküdj be.
Nekem is ikreim vannak,nálunk is protokoll,h 32 hetesen befektetnek.Én saját felelősségemre nem mentem be,végül 36 hetesen muszáj volt,mert kinyílt a méhszáj.(Végül a 40. héten indítani kellett a szülést.:))
Szerintem ha a "szokáson" kívül nincs más oka,nyugodtan maradj otthon,de amint van ok-nyíló méhszáj,keményedés-,akkor menj.
Még nem szülök. Remélem.:-)
Van egy 19 hós lányom, aki miatt szeretném a végsőkig itthon kihúzni, persze segítséggel.
Ha meg hétvégére hazaengednek, akkor meg még jobban semmi értelmét nem látom a befektetésnek, főleg olyan indokkal, hogy bármikor megindulhat a szülés. Miért, hétvégén nem?
Nincs itthon CTG-m, nem tudom kiértékelni természetesen, de be tudok menni minden második nap, hogy megcsinálják, többször úgysem tennék. Heti két, max 3 alkalom.
Ha gond van, nincs is vita, persze hogy befekszem, ez csak akkor merül fel bennem, ha a kicsik jól vannak, és én is.
Igazából az érdekelt, hogy jogom van e hozzá? Mert nem látom, miért ne lenne?
Mi számít szerintek nyíló méhszájnak ilyen esetben? Már a 3100-as érték is pl?
Egyébként mondtam a dokinak, hogy ha befektet, nem biztos hogy az idegtől nem szülök meg másnap. Erre meg azt mondta hogy akkor már jöhetnek a babák, nem baj. Na akkor meg tényleg mi értelme?
14.17 vagyok.Nekem is van még két gyerekem,azért nem feküdtem be előbb.Van hozzá jogod természetesen,h saját felelősségre otthon maradj.
Nekem teljesen kinyílt már a méhszáj amikor befektettek,bár utólag kiderült,nem akartak azért olyan nagyon kibújni.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!