Lehet vizsgálatokat vagy más beavatkozást kérni az orvostól? Van hozzá jogom? Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve próbálkozunk,de semmi.Ez a második clostis hónapom és nem voltam UH-on sem.Azt tanácsolták,beszéljek a dokival pl:petevezeték átfúvatás lehetőségéről vagy spermavizsgálatról.2009. ápr. 21. 14:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem keress egy másik orvost! Aki clostilbeggyt szed annak nem ártana az UH. Nekem például a closti elvékonyitotta a méhnyálkahártyámat. És a gyógyszert minden kivizsgálás nélkül kaptad? Vérvételre legalább elküldött? És nyugodtan kérhetsz vizsgálatokat. Nem értem, hogy a dokid miért nem javasolta.
2/6 A kérdező kommentje:
Volt novemberben egy méhtisztításom,mert nem értek meg a tüszők és begyulladtak.Akkor voltam UH-n és laborban is.(azóta van frissebb laborom).
2009. ápr. 21. 14:46
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek kérjem a vizsgálatokat vagy csak utaljak rá?Álljak a sarkamra vagy bízzam rá?
2009. ápr. 21. 14:54
4/6 anonim válasza:
Szia!
Egy köztes megoldást javaslok és akkor nem kerülsz konfliktusba vele. Mond azt neki, hogy hallottál-olvastál ezekről a kezelésekről, vizsgálatokról és mivel neked nem csináltatok még ilyet, mi a véleménye ezekről? Nem lenne-e hasznos számodra is?
Így nem lesz az az érzése hogy kioktatod. Néha érzékyenek az orvosok. Persz erre csak akkor van szükség, ha ragaszkodsz hozzá és nem akarsz váltani!
6/6 anonim válasza:
Igen. Jogod van az orvostól kérni vizsgálatokat. S általában az a válasz borítékoltan, hogy NEM.
Ehhez meg neki van joga, még akkor is ha neked lenne igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!