Hogy bírjátok anyagilag a vizsgálatokat és a gyógyszereket?
Húú, nehéz kérdés, én azt mondom, előtte kicsit (amennyire lehet) meg kell alapozni a gyerekvállalást, mert már a megszületése is sok kiadással jár ám. Én előtte sokat kerestem, sokat is költöttem, uh-ra, vizsgálatokra, nőgyógyász magánrendelésre jártam, Elevit, stb... Szóval még meg sem született, és már sokba került a kis Drágám. Most meg már GYES-en vagyok vele, lejárt a max. gyedem, elmúlt 2,5 éves, egyelőre nem veszik fel se bölcsibe, se oviba, kénytelen leszek a megtakarított pénzemhez nyúlni... :(( Kemény egy gyerekvállalás anyagilag, viszont minden pénzt megér, az biztos :)
Amúgy meg lehet menni a kórházba is uh-ra (már ha van hely, nekem valahogy sose volt időben :(... Szóval csak ki lehet gazdálkodni valahogy... a Krémről nem tudok véleményt mondani, hogy kell-e vagy nem, mert nem tudom mire való.
Keress másik orvost, nem mindig a legdrágább a legjobb.
Pl nálunk az sztk-ban egy nagyon jó és nagyon kedves idős doki van, akit mindenki dicsér. Én nem fogok kidobni 30 ezreket magándokira, ha van ő is, max kicsit többet ülök a váróban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!