Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Első randis para. Ti hogy...

Első randis para. Ti hogy "éltétek túl" kamaszok?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem voltam még randizni. Tetszik egy fiú, és nem rég elhívott egy talira :) A városba megyünk sétálni meg ilyenek.

Először is, fogalmam sincs mibe menjek.. Csinos szeretnék lenni, de mivan ha túlzásokba esem? :( És hogyan viselkedjek? Ha kihal a téma mit hozzak fel? Úristen annyi kérdésem van... Légyszi segítsetek! Az is jó, ha csak leírjátok nektek milyen volt az első randi. Mi az amit másképp csináltatok volna? Valami tanulság?

Ja és hogy köszönjek el? Vagy majd a fiú "vezet"? Az a baj hogy félénk... HELP ME! :)

15L

2014. aug. 3. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szió :)

Először is ne izgulj. nem kell :) A témák csak úgy jönnek maguktól. ne nyomulj a csók témára, majd ha akar akkor megcsókol. érezd jól magad. légy önmagad, ne játszd meg magad. kényelmesen öltözz fel, ne olyat vegyél fel amiben ki van mindened de, ne is öltözz be. Majd a csók jön magától, senki nem születik csókkirálynak. :)

A szüleiddel milyen a kapcsolatod? Mindent megtudtok beszélni? először anyukáddal beszélj, vele könnyebb. Apudnak meg együtt elmondjátok. Sok sikert :)

2014. aug. 4. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:

A barátommal rendkívül vicces volt az első randi, de nagyon jó emlék. Mindketten pontosan tudtuk, mit érez a másik, így talán kevésbé izgultunk. Sétálgattunk a városban suli után, hülyéskedtünk, nevettünk, meséltünk. Sokszor megölelt, felkapott, de csók csak este volt, elég bénán sikerült. Nekem nem ez volt az első csók, de még így is bénára sikerült valahogy. Sokkal magasabb.:D (Azóta azért megy ez.)

Légy természetes, add önmagad és ne görcsölj rajta. Minden jön majd magától. Ha megjátszod magad, az úgyis kiderül, de nem lesz kellemes egyikőtöknek sem. A csóktól se parázz, az is menni fog, nyugi.:)

2014. aug. 4. 10:59
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! :) Köszönöm a sok jó tanácsot!

Egyébként anyukám már nagyon szeretné ha lenne barátom, de ő egy másik fiú ismerősömmel "hozna össze".. Tehát nem tudom mit szól majd ehhez a fiúhoz. Sajnos anya véleménye elég határozott, és ha mond valamit, akkor az sokáig bennem marad. :\ De majd valahogy felhozom a témát... Remélem menni fog :)

Köszönöm nektek!

2014. aug. 4. 11:44
 14/17 anonim válasza:
majd megírhatod ha szeretnéd, hogy hogy volt.:) szorítok, a legjobbakat !
2014. aug. 4. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A mostani barátommal az első csók nekünk is elég béna volt. :D Pedig már mindketten csókolóztunk előtte nemegyszer... :) Úgyhogy ne félj, nem csak te fogsz bénázni. :D

A randi... azt vedd fel, amiben szépnek érzed magad. 10-es skálán 10-nek minimum. Biztos van egy kényelmes és mégis csini ruhád/nacid/pólód/toppod stb. :D Mintha csak vásárolni mennél a barátnőkkel. :) Ha összeilletek a téma jönni fog magától, de ha mégsem és uncsinak találod, akkor legalább nem fogsz izgulni :)

Hajrá! ;)

17L

2014. aug. 4. 16:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom! :) Hét vége felé lesz, utána írok rögtön. Szorítsatok!! :)
2014. aug. 4. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Őőő, a ruházkodást tudd le egy bikinivel, vagy gumicsizma-esőkabát kombóval. Látod, az időjárás is veled van, nem kell azon agyalnod, mit vegyél fel :D

Én meg csak ennyit mondtam (ez már második randi, az elsőről nem tudott): apa, a korim a műhelyben van?... elhívott egy srác... a félhomály ellenére is látta rajtam, mennyire halál vörös vagyok :D

2014. aug. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!