Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Első randis para. Ti hogy...

Első randis para. Ti hogy "éltétek túl" kamaszok?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem voltam még randizni. Tetszik egy fiú, és nem rég elhívott egy talira :) A városba megyünk sétálni meg ilyenek.

Először is, fogalmam sincs mibe menjek.. Csinos szeretnék lenni, de mivan ha túlzásokba esem? :( És hogyan viselkedjek? Ha kihal a téma mit hozzak fel? Úristen annyi kérdésem van... Légyszi segítsetek! Az is jó, ha csak leírjátok nektek milyen volt az első randi. Mi az amit másképp csináltatok volna? Valami tanulság?

Ja és hogy köszönjek el? Vagy majd a fiú "vezet"? Az a baj hogy félénk... HELP ME! :)

15L

2014. aug. 3. 19:35
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja, és soha nem csókolóztam még.. Ez egy másik para dolog :\
2014. aug. 3. 19:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Először is Nyugi!!! :D nem szívműtétre készülsz!! :)

Másodszor pedig az ilyet nemKell megtervezni!!! :)

Mióta ismered a srácot? :) egysuliba jártok? :) ha igen akkor valószínűleg úgy tetszettél meg neki ahogy ott látott!! :) öltözz fel úgy mintha csak a barátnőiedel taliznál!! :)

Nehogy kiöltözz! :D a sok sminket is felejtsd el a fiúk nem igazán csípik! :)

A téma... Hát én úgy tapasztalom a fiúk szeretnek magukról mesélni! Kérdez minnél többet! Miket szeret? Esetleg milyen sportot kedvel stb stb! Kérdezzd minnél többet! :)

Az elköszönés attól is függ hogyan köszöntitek egymást! Ha arcra puszi akkor ugyan az legyen a búcsú is esetleg egy kissebb baráti ölelés! :)

Aztán meg ha meg akar csókolni hagyd hogy magával vigyen az ár!! :)

2014. aug. 3. 20:48
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!! :)

Csak annyira izgulok.. :D Remélem jól fog elsülni.

És igen, suliban látott először, farmer+pulcsi kombóban :D De azért most kicsit különlegesebben szeretnék kinézni :)

És sminkelni amúgyse szoktam, csak szempillaspirált használok. De szerintem egy alapozót meg korrektor azért felkenek, biztos ami biztos alapon :)

2014. aug. 3. 21:06
 4/17 anonim ***** válasza:
36%

Hát akkor egy rövid gatyó és egy lenge nyári felső tökéletesen megteszi!! Én annak a híve vagyok hogy úgy lássanak az emberek ahogy valójában kinézek! A vőlegényemmel 3 és fél éve vagyunk együtt! Középsuliban jöttünk össze! Sosem öltöztem másképp csak azért mert mentünk valahová! :)

Jól bevált! A mai tinik elrontják a dolgot azzal hogy full másnak adják magukat egy pasi előtt!! Tök fölösleges! Mert ha össze jösszttök akkor úgyis megismer!! Légy önmagad!!! :) ilyen egyszerű!!! :)

Első voltam :D és amúgy 21 éves lány vagyok!! :3

2014. aug. 3. 21:16
 5/17 anonim válasza:
Vedd lazán, ne parázz ilyen hülyeségeken:)
2014. aug. 3. 21:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nemrég volt meg az első, szörnyű volt.:D

A srác végig a volt csajairól beszélt, bár ez nem zavart mert szerelmes vagyok belé.

De a végén..amikor megcsókolt.. én nagyon béna voltam és ez elcseszte az egészet :DDDDDDDDDDD

14/L

2014. aug. 3. 21:38
 7/17 A kérdező kommentje:

Első: KÖSZÖNÖM!! :))) Sokat segítettél :)

Utolsó: Sajnálom :(:D Azért összejöttetek? :)

2014. aug. 3. 22:16
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

Első randin találkoztam a fiúval, sétáltunk, elmentünk haverékhoz filmezni, nem is mert megcsókolni a kis fosos 15 évesen (majdnem 16).

Második randi a párommal volt. Városban találka, havernál eldumálgattunk, elcigizgettünk, aztán egy üveg bor kíséretében kiültünk egy csendes helyre kettesben és kérettem magam, megcsókolt és ennyi. Többet nem randiztam, mert ő van nekem még mindig.

2014. aug. 3. 22:32
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Meleg van. Szoknya/sort és top, vagy póló. A lényeg, hogy ne légy kihívó, olyasmit válassz, amiben egyébként is mászkálsz, és kényelmes. Nincs annál rosszabb, mikor valaki feszeng a nem rá illő ruhában, vagy félpercenként kitöri a lábát a magas sarkúban.

Szolid smink, a valós arcod lássa, ne valami mázolmányt.

Add önmagad. Izgulni fogsz, természetes, de légy mosolygós, vidám, ne erőltess témát, hidd el, jönni fog (bár én könnyen beszélek, a párom kb. megszólalni sem hagyott, annyira izgult, hogy mondta-mondta... azóta nem beszélt ennyit :D). Filmek, zene, könyvek... hallgasd végig, ne szóld le, ha mást szeret, ne panaszkodj magadról, a családi dolgokat hagyd, az még korai.

Puszi az arcra, vagy, ha merőszebb vagy, csók - bár én régimódi lány vagyok, kezdeményezzen a fiú :)

Az enyém:

- meló után találkoztunk (szoknya, vastag harisnya, hosszú ujjú felső, bakancs; sminkelni nem tudok, így nem volt rajtam akkor sem), aztán teázóba mentünk

- bemutatkozás, puszi az arcra

- izgultunk mindketten, egyetemről, munkáról, hobbiról beszélgettünk, ő rengeteget, én meg alapból bizalmatlan vagyok, így keveset

- aztán elkísért a hévig, ott is puszival köszöntünk el

- az első csók kb. egy hét után. Hozott egy szál rózsát, de csak puszit kapott (fú, na, igen, meg kellett volna csókolnom, ő akarta is, láttam rajta, de nem erőltette). Aztán mikor a hévemre vártunk, akkor csókolóztunk először.

2014. aug. 3. 23:04
 10/17 A kérdező kommentje:

#9: Nagyon-nagyon köszönöm!!! Sokat segítettél :)

Akkor ha találkozunk puszival köszönjek? Attól félek hogy kínos lesz :(

Bár neki volt már barátnője (ja, ő 17 éves). De mégis félénk.. Remélem bátor lesz és a tapasztalataiból kifolyólag nem lesznek kínos szituációk.. :\

Ja és a szüleimnek mit mondjak? "Szia anya, van egy fiú...."?

2014. aug. 3. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!