Kamaszok akik hallják a szüleiket szexelni?
Én már hallottam párszor a szüleimet "akció" közben, és számomra elég felkavaró. Tudom hogy ez természetes, meg én is így lettem, meg örülni kell annak hogy x év után is csinálják blablabla de akkor is..
Egyszerűen nem tudom hova rakni. Meg a hangok.. Szörnyű :D
Nem tudom milyen gyakran csinálják, eddig azt hiszem háromszor hallottam meg az elmúlt két évben, de azóta se hevertem ki.
16L
Jezus,tudom mit erzel.Respect,en nem birtam a szemukbe nezni.Szornyu elmeny volt,okes nem maradok vissza a fejlodesbe,de akkoris fujjj.de par ev mulva megbosszulom,egymas mellett van a szobank,majd ok is hallgatjak majd a noimet,hahahahaha.:D
Amugy komolyra forditva,nekem az segitett h felhallgatoval aludtam el,es ment a zene...Most mar nem is hallom oket kb fel eve.
Teljesen megértelek! 11 évesen egyszer rányitottam a szüleimre. Azt hitték hogy alszom és hangokat hallottam lementem és annyira sokkolt. Tudtam mit csinálnak. Nagyon sokkoló volt. Még kétszer-háromszor történt ilyen és uhh.
14L
De esküszöm tényleg szörnyű.. :D
Ráadásul a legutóbbit meg se hallottam volna, de valamiért felkeltem hajnali 2 körül és meghallottam.. Borzasztó :|:D
Ráadásul másnap a szemükbe se mertem nézni, egyfolytában azok a hangok jártak a fejemben, na meg persze mivel vizuális típus vagyok egy kép is ott villogott az agyamban.. Áááá!
Mi a fene olyan szörnyű ebben de most komolyan? :D én is félreérthetetlenül halottam őket tevékenykedni, mégse estem traumába, hogy jézusom!!! Házas emberek szeretkeznek omfg....
Meg hogy nem mertek a szemükbe nézni utána ? Miért? Akkor 14, most 18f
Két szoba között van a szobám. Mikor mindenki-szeret-mindenkit napok vannak, és nincs veszekedés, balról anyámékat, jobbról bátyámékat hallom. Egy élmény...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!