Kamaszok akik hallják a szüleiket szexelni?
Én már hallottam párszor a szüleimet "akció" közben, és számomra elég felkavaró. Tudom hogy ez természetes, meg én is így lettem, meg örülni kell annak hogy x év után is csinálják blablabla de akkor is..
Egyszerűen nem tudom hova rakni. Meg a hangok.. Szörnyű :D
Nem tudom milyen gyakran csinálják, eddig azt hiszem háromszor hallottam meg az elmúlt két évben, de azóta se hevertem ki.
16L
Én egyszer anyámék hálószobájában az éjjeliszekrényben kerestem vmit, (engedéllyel, meg tudtam, hogy ott van), és találtam egy használt kotont, amit gondolom éjnek évadján már lusták voltak kidobni, és ottfelejtették XDXD
Nem zavart. Kicsit meglepődtem, de nem nagy cucc, jó, hogy nem csak huszonévesen él valaki nemi életet :)))) Teljesen normális.
14/L
Mi van ebben?:D házas emberek..te nem fogod csinálni ha nagyobb leszel? Nekik hogy esne ha megtudnák hogy a kislányuk már nem is olyan kicsi??:D
14/L
Számomra is elég felkavaró, főleg, hogy anyának nem is egy barátja volt, így tényleg egy "élmény" ezt végighallgatni...Tudni, hogy ez természetes egy dolog, megélni egészen más.
Ilyenkor dugd be a füled, és koncetrálj valami másra (sorozat, film, zene, stb)
Hallani semmit nem hallottam, de anyám (azóta már ex)férje kéretlenül is beszámolt nekem arról, milyen volt a lakásunk fürdőjében csinálni állva. Néhány napig ki voltam rajta bukva, mondjuk ebben az informálódásom módjának elég nagy szerepe lehetett. Ezen kívül apámra és a nőjére rányitottam az éjszaka közepén még 10-11 évesen, de mivel addig nem tudtam a kapcsolatukról, inkább az együttlétük ténye sokkolt le.
Meg tudlak érteni, kérdező. Természetes dolog, persze, de szerintem alapvetően mindenkiben benne van, hogy a szüleire úgy tekintsen, mint valami éteri csodateremtményekre, vagy mint oltalmazó védőangyalokra, semmiképp sem képviselnek egy rangot a korunkbeli "halandókkal".
16/L
Hallani nem szoktam őket, a szobájuk elég távol van, de valamikor 2-3 éve rájuk nyitottam. Kissé meglepődtem, de nem sokkolt le. Inkább az volt a kínos, hogy utána elkezdték megbeszélni velem a dolgot, bár ne tették volna... :D
A bátyámat és a barátnőjét rendszeresen hallom, bár főleg az ágy/padló recsegése miatt. Hát ez van. :)
én amikor n agyon kicsi voltam nyitottam rájuk és akkor mondjuk elég pici voltam talán 5-6 éves de akkor 1 hétig konkrétan hozzájuk sem szóltam XD
de ma már nincs ilyen mert elváltak ... eddig nem gondoltam bele hogy ez jó is lehet XD 16/f
Én párszor hallottam..és...rossz..emlék..
nagyon..felkavaró voltxD De komolyan FUUJJJJJJJJJ...14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!