Mi lehet velem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nem szeretek káromkodni (meg még azt se hallani), meg verekedni! Ilyenkor hasnlókorú emberek káromkodnak, csúnyán beszélnek. Mi lehet velem?
13/F
2010. jan. 11. 15:18
2/10 anonim válasza:
kivételesen :)))
engem a hideg kiráz, amikor egy 13 éves fiúcska, aki még nem is mutált, baz+ol. ez a szüleit minősíti. neked valószínűleg normális szüleid vannak.
25/L
3/10 anonim válasza:
normális szüleid vannak, akik tudnak gyereket nevelni, ennyit jelent
4/10 anonim válasza:
Igényes vagy a normális beszédre.
5/10 anonim válasza:
Jéé.... De jó, hogy rátaláltam olyan emberre, aki ugyanilyen :D és még én is ennyi éves vagyok :D UGYANILYEN VAGYOK!! ja, és te meg én NORMÁLISAK VAGYUNK! Ne törődj olyannal, aki így beszél meg normális. Azt még megkérdezhetném hogy 5-ös tanuló vagy-e? Mert én igen :)
6/10 anonim válasza:
Bocsánat, elírtam az előző válaszomat :S Ne törődj mással, te legalább normális vagy :)
7/10 anonim válasza:
Én is káromkodok!!!XĐ
DE az más kategória (én nem vok normális xĐ)!
Te normális vagy és kész!:D
8/10 anonim válasza:
ez annyit jelent, hogy jó nevelést kaptál :) becsüld meg, hatalmas és felnőtt korban pótolhatatlan előny az életben (ez tapasztalat). többet tettek érted ezzel a szüleid, mint gondolnád, csak maradj is ilyen :)
9/10 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj, sőt ez jó! Sokan azt hiszik, hogy ez menő...de miért? Te egy kivétel vagy és örülj neki. Ne ijedj meg, nem veled van a baj hanem a többiekkel.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!