Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha nagyon kiakadtak...

Mit tegyek ha nagyon kiakadtak rám? 14/L

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem..Anyum egyedül nevel és van egy 16 éves bátyám..tegnap délután találkoztam a fiúmmal (akit ki nem állhat a családom). A barátainkkal voltunk, 6-7-en. Normális társaság, bár szeretnek hangoskodni. 9-re kellett volna haza érnem, felhívtam anyumat, hogy nem maradhatnék-e még egy fél órát, mert jól éreztük magunk, jót beszélgettünk. Azt mondta nem, ha nem érek haza 10 percen belül akkor eljön értem.. hát így is lett, eljött a bátyámmal, ráadásul pont rosszkor, mert csókolóztam a fiúmmal (épp búcsúztam). Elég csúnya szavakkal illettek, így jól beégtem a barátaim előtt. Otthon azzal is megvádoltak, hogy biztos drogoztam, azért nevetek ennyit.. Pedig csak jó kedvem volt. Most határozatlan ideig nem mehetek sehova..
2014. júl. 28. 19:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem mondtam.nem altalanositok,annyit mondtam,h en szoktam,es szerintem nincs vele baj..
2014. júl. 30. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!