Nem eszem és a szüleim kiakadtak, help?
Nem arról van szó, hogy fogyózom és nem eszem, meg hánytatom magam stb, hanem arról, hogy egyszerűen fizikailag képtelen vagyok enni. Kicsit több, mint 3 kilót fogytam az elmúlt 1 hónapban (ezt nem tudják a szüleim, mert mégjobban kiakadnának) Valahogy az életek sem ízlenek annyira. Kertiparti volt tegnap és sütöttünk különböző húsokat, egyik se ízlett. Sültkrumplit ettem salátával.
Reggelente nem szoktam reggelizni, csak olyan 10-11 körül a suliban. Itthon olyan 6-7 körül eszem megint de általában csak egy tányér müzlit. Ja igen, ez a másik. Ha tehetném csak müzliket és gyümölcs/zöldségeket ennék. Nagyon sokszor nincs kedvem húst enni. Ez után a kajálás után sokszor már nem eszem, max hétvégenként amikor még háromkor és ébren vagyok, és akkor 'vacsorázom' egyet. (Gyümölcs, csoki, fagyi, kakaó. Akármi ami ízlik)
Fiú vagy lány vagy? (Bocsi az off-ért, csupán érdekel.)
Egyébként én azt ajánlom igyekezz valamit enni, az nem baj, ha nem eszel húst, csak valamit egyél...
Az a baj, h megszoktad az éhséget és össze szűkült a gyomrod.
Menj sportolni a levegőre, igyál sok folyadékot, h táguljon ki a gyomrod. Mindezek mellet, menj be egy drogériába, vagy gyógyszertárba és vegyél szárított cickafark füvet és csalánt. Az ezekből főzött tea étvágy javító.
Még valamit tehetnél!
Ha te főznél magadra! mert így akár a neten kinézel valamit és te csinálod meg, olyan alapanyaggal amit te szeretnél! nem pedig amit eléd raknak!
Próbáld ki!! ha csak heti 1-2x magadnak főzől, még örömödet is lelheted benne, hiszen az a saját ízvilágod lesz! és legalább többféle étel kerülne az étlapodra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!