Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem eszem és a szüleim kiakadt...

Nem eszem és a szüleim kiakadtak, help?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy fogyózom és nem eszem, meg hánytatom magam stb, hanem arról, hogy egyszerűen fizikailag képtelen vagyok enni. Kicsit több, mint 3 kilót fogytam az elmúlt 1 hónapban (ezt nem tudják a szüleim, mert mégjobban kiakadnának) Valahogy az életek sem ízlenek annyira. Kertiparti volt tegnap és sütöttünk különböző húsokat, egyik se ízlett. Sültkrumplit ettem salátával.

Reggelente nem szoktam reggelizni, csak olyan 10-11 körül a suliban. Itthon olyan 6-7 körül eszem megint de általában csak egy tányér müzlit. Ja igen, ez a másik. Ha tehetném csak müzliket és gyümölcs/zöldségeket ennék. Nagyon sokszor nincs kedvem húst enni. Ez után a kajálás után sokszor már nem eszem, max hétvégenként amikor még háromkor és ébren vagyok, és akkor 'vacsorázom' egyet. (Gyümölcs, csoki, fagyi, kakaó. Akármi ami ízlik)

2013. máj. 5. 20:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen időszakom pár éve, napi pár kanál kajával elvoltam egész nap, és valóban nem is kívántam semmit, ha igen, hamar jóllaktam vele pár falat után. Aztán egy nap anyám karjaiba ájultam a villamoson a kimerültségtől. Akkor beláttam, hogy ez így nem mehet tovább.

Ha inkább a zöldségek és gyümölcs ízlik mostanában, találsz a neten egy csomó receptet vegetáriánusoknak, amiben minden tápanyag megvan. Meg legyen nálad mindig egy müzliszelet, nehogy úgy járj, mint én. :)

Vigyázz magadra!

2013. máj. 7. 05:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Sztem vega leszel (nekem így kezdődött)
2013. júl. 14. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!