Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha boldogtalan...

Mit csináljak, ha boldogtalan vagyok? Szüleim szigorúak

Figyelt kérdés

-Nem voltam még bulizni

-Nem voltam még részeg

-Este mindig 21 órakor alvás

-Mindig csak tanulnom kell

-Ma kimentem motorral az istállónkhoz , és kiderült elhagytam a sapkámat 400 Ft be kerül anyám ordítozott, hogy kössek a motor utána mindent pénzt, aranynyakláncot és azt is hagyjam el. Egy sapka miatt, anyám tehenet fej.

-A szüleimmel nem engedik levágatni a bajuszom ,többen cikiznek miatta

-Apám csinálja a földeket, amúgy meg nem foglalkozik velem

-Anyám meg a nevelőapám együtt él,anyám házában.

-Hétvégén gyakran kint kell lennem, nem ezzel van a gond, kint vagyok, segítek, csak ilyenkor egyet tévedek már anyám ideges.

-Anyám átkutatja a telefonomat,hogy valakinek írtam-e SMS-t.

-Apám egy gépmániás, traktor mániás, azt mondja, hogy az az élet lényege még nagyobb traktor ,még több T150-es, MTZ legyen a portán.

-A szüleim nyomják az érdekházasság, szöveget, meg ,hogy munka munkához, föld földhöz.

-Sajnos már jöttek is. Sziasztok!

Mindig rájuk hallgatok.

2013. ápr. 8. 19:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Aztarohadt, nem semmi helyzet. Őszintén sajnállak.

Jól értettem, édesapádnál laksz, és hétvégenként kimész édesanyádhoz? Ha nekem ilyenek lennének a szüleim, biztos fellázadnék. Miaz, hogy beleolvas az sms-eidbe?! És nem enged borotválkozni?! Több a soknál...

Hány éves vagy?

2013. ápr. 8. 19:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?
2013. ápr. 8. 19:24
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Először is vágd le a bajszodat. Tényleg tök ciki... Aztán rájönnek, hogy felnőttél (lázadsz). Nagyon nem normális amit művelnek veled. Mondom én ezt, szülőként (is). Hány éves vagy? (a többi válasz attól függ).
2013. ápr. 8. 19:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég furcsák, de akkor apukáddal élsz?
2013. ápr. 8. 19:30
 5/19 A kérdező kommentje:

Anyámmal élek, most is itt van anyám félek ide írni,

Amúgy 15 éves ,fiú vagyok.

Anyám azt mondja, hogy örüljek ,hogy egy T150-es 150 lovas traktor van a seggem alatt. Meg,hogy velük élek. Maradjak csendben, felszólaltam erre nevelőapám, kis királynő megbántottak. Később jobban leírom, folyton nézzem mikor jön. Nevelőapámnak is vannak MTZ-i traktorjai, erre mondta, hogy örüljek ,hogy valamivel hordhatom a bálát anyámhoz az állatokhoz, sok szarvasmarha, bika ,tyúk stb van.

Erre mondták ,hogy ne gondolkozzak, és ne játsszam a fejem. Pedig én nem is vagánykodok, hanem csak egy kis magánéletet szeretnék.

2013. ápr. 8. 19:51
 6/19 anonim ***** válasza:

Benyomtál valami hottentotta szöveget fordítóba és ezt adta ki? Mert ember ilyen összevissza dolgot nemigen ír.

Dióhéjban ennyi

Látták, hogy mivé lett az ifjúság és távol akarnak tartani a sötét oldaltól, de kissé túlzásba viszik a dolgot ezek szerint. Kissé, inkább nagyon. Javaslom magyarázd el nekik, hogy nem 1925. van.

Anyád meg nem rád ideges, hanem faterodra, csak rajtad vezeti le a feszültséget, hisz kinek jó egy melómániás férj? - Emberismeret, kiscsoportos anyag

2013. ápr. 8. 19:52
 7/19 A kérdező kommentje:

Anyám egy munkamániás állatoknál van szinte mindig. Ő ebbe szerelmes, de ő is a traktorokba, gépekbe.

Apám szintén munkamániás, bele van szerelmesedve a földbe, a szovjet traktorokba, a munkába na és az élet értelmébe ahogy ő mondja a gázolajba és a benzinbe(mivel benzinmotoros önindítós a traktor.

Nevelő apám nem szerelmes ezekbe a dolgokba, bár neki is van 2 jó MTZ-je, meg egy kis földje. Anyám szavát követi mint egy kis kutya. De egyre bolondabb anyám hiába mondja neki mit csináljon azért se. Engem viszont ugrat mindenre amit anyám mond. Nevelőapám mondja anyának mindig igaza van, közben ő nem teljesíti a parancsokat. Az apja nagyon rendes 79 éves, és még mindig MTZ-én traktoron van, ma is.

2013. ápr. 8. 19:58
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem értem miért hangsúlyozod ki ennyire a traktorokat, nem hinném, hogy egy típusjelzés olyan nagy súly nyomna a latba egy ilyen szituációban.
2013. ápr. 8. 20:01
 9/19 anonim ***** válasza:
+t*
2013. ápr. 8. 20:02
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok még gondolkodni is alig, meg vagyok zavarodva, főleg a szüleim miatt.Félek tőlük,na jönnek.
2013. ápr. 8. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!