Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Tényleg ennyire...

Szülők! Tényleg ennyire szigorúak vagytok?

Figyelt kérdés
Döbbenten olvasom a 12-14 éves kiskamaszok félévi bizonyítványait az oldalon, meg félévi jegyeit. Csupa 5-ös, elvétve pár 4-es. Az átlagok meg jóval 4,5 fölött vannak. Azt írják páran, hogy őket ezért a bizonyítványért "megölik, kibelezik" stb. otthon. Szerintem ezek nem olyan rossz jegyek. Miért kell így viselkedni egy majdnem kitűnő gyerekkel? Magának tanul, és szerintem jó úton halad.
2011. jan. 28. 11:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
49%
Ilyet itt még én nem olvastam. Linkeld már be légyszi. Olyanok voltak, h 3 körüli az átlag, meg bukik pár tárgyból.
2011. jan. 28. 12:05
 2/29 A kérdező kommentje:

Most hirtelen ez az 1 jutott eszembe, erre a kérdésre 1 válaszoló írta le, hogy őt ezért bántják otthon.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

matek 3 (űber király)

francia 4

angol (nyelvvizsgázni megyek tavasszal(H))

infó 4 (köcsög tanár 4,75ös átlagtól ad 5-öst nekem csak 4,72

irci 4

nyelvten 4

rajz 5 dícséretes (szakkör)

tesi 5 dícséretes (szertornázok)

kémia 4 SIKERÜLT hálelujja xd

töri 5 dícséretes

földrajz 5 dícséretess

fizika megvan a 4 !!!!!!

szorgalom 4

magatartás 5

emellett anyámék meg fognak nyúzni xd

2011. jan. 28. 12:10
 3/29 anonim ***** válasza:

Nekem egyik régi általános iskolás barátnőmnek nagyon szigorúak voltak a szülei vele. Pedig ő is középiskolába ment, szó sem volt gimnáziumról meg ilyenek...

Az osztályunk nagyon rossz volt matekból, a legjobb jegy 2es volt nálunk. Volt,hogy ő kapott 4-est matekból- ezen ki volt akadva, és szomorúan nézett ránk. Amikor 3-ast kapott akkor meg azt ecsetelte el nekünk, hogy fél, hogy otthon a szülei kifognak akadni a hármasa miatt.

Én viszont, de szeirntem az egész osztály, örültünk volna, hogyha 3-ast kapunk matekból. vagy 4-est.

Neki elég szigorúak voltak a szülei vele. :S

2011. jan. 28. 12:14
 4/29 anonim ***** válasza:
36%
A lényeges tárgyak közül csak földrajz és töri 5-ös, ráadásul több is van, ami csak necces 4-es. Matek 3-mas szégyen! Én se dícsérneém meg a gyerekemet ezért, de vsz. a kérdező által írt megnyúzás is költpi túlzás.
2011. jan. 28. 12:25
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
A linkben nincs sehol, h a szülőknek nem tetszik ez a bizi.
2011. jan. 28. 12:26
 6/29 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk az én lányomnak (12éves,6.-os)is több lett a 4-ese,mint vártam,de megbeszéltük,hogy év végére ki fogja javítani.Én nem lincseltem meg:xD,és láttam rajta,hogy nagyon igyekszik.
2011. jan. 28. 12:38
 7/29 A kérdező kommentje:

Én továbbra is lázadok. Mi az, hogy a matek 3-mas rossz? A szülők csak pampognak, amikor az ő idejükben nevetségesen könnyű volt leérettségizni. Én 11. osztályba járok, és rengeteget szenvedek a matekkal (logaritmus, trigonometria, statisztika stb.). Semmi értelme az egésznek, soha a büdös életben sehol nem fog kelleni, és a tetejében még nehéz is. Inkább több magyar vagy angolórát kéne tartani, és kevesebb matekot. Mert szégyen, hogy 17-18 évesen az osztálytársaim MAGYARUL írni/olvasni/beszélni alig tudnak. És 11. osztályban még egy egyszerű angol mondatot sem tudnak leírni. Aztán csak kesereg a nép, hogy mennyire el van k*rva az oktatás. Persze...nem számít, hogy a gyerek nem tud kommunikálni, az a lényeg, hogy megértse a tetves logaritmust.

Bocsi, hogy így kikeltem magamból, de tényleg rohadt sok a követelmény manapság, én is du. 3-tól este 7-8-ig tanulok.

2011. jan. 28. 12:43
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem mindenki. Van néhány osztálytársam, akiknek tényleg nagyon szigorúak a szülei. De annyira, hogy alsóban 2 gyerek azért sírt, mert 4est [négyest!!] kapott egy felmérőre, és ezért a szülei megverik[!] otthon.

A 2 gyerek közül az egyik még kitűnő tanuló, és ha 3mast kap már akkor olyan büntetéseket kap, hogy 3 hétig nem gépezhet, de a másik gyerek már nem túl jó tanuló.

Az egyik szülő kijelentette szülőértekezleten [mikor ott volt a osztályom kb fele [gyerekek]], hogy a fia 1 jó nagy pofont érdemelne azért, mert puskázott. [füzetből, egy olyan ellenőrzőért, amit büntetésből írtunk]

Az én szüleim szerencsére normálisak, én is kitűnő vagyok ettől még :)[vagyis pontosabban csak évvégén szoktam 5,00 lenni]

2011. jan. 28. 12:47
 9/29 anonim ***** válasza:
35%
Cicám, el kell hogy keserítselek: az érettségi évről évre könnyebb, a követelmények is folyamatosan csökkennek. Manapság már nevetséges szinten tart a dolog. Nagyon fontos az, h valaki tudjon rendesen magyarul, de a matek is nagyon fontos, nagyon sok dolognak az az alapja. Ráadásul nem igényel s.ggelést, csak józan gondolkodást. Szokj hozzá, szeresd meg vagy nem tudom, de matekra szükség van!
2011. jan. 28. 12:51
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Sok szülő tényleg idegbeteg. Ráadásul a legtöbb ilyen szülőnek nincs nagyon semmilyen végzettsége sem. Ráakarják erőltetni a gyerekre a saját álmukat. Ismerek oylan lányt akinek az anyja mondta meg, hogy melyik főiskolára jelentkezzen. Ez beteges...
2011. jan. 28. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!