Szülők! Tényleg ennyire szigorúak vagytok?
Most hirtelen ez az 1 jutott eszembe, erre a kérdésre 1 válaszoló írta le, hogy őt ezért bántják otthon.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
matek 3 (űber király)
francia 4
angol (nyelvvizsgázni megyek tavasszal(H))
infó 4 (köcsög tanár 4,75ös átlagtól ad 5-öst nekem csak 4,72
irci 4
nyelvten 4
rajz 5 dícséretes (szakkör)
tesi 5 dícséretes (szertornázok)
kémia 4 SIKERÜLT hálelujja xd
töri 5 dícséretes
földrajz 5 dícséretess
fizika megvan a 4 !!!!!!
szorgalom 4
magatartás 5
emellett anyámék meg fognak nyúzni xd
Nekem egyik régi általános iskolás barátnőmnek nagyon szigorúak voltak a szülei vele. Pedig ő is középiskolába ment, szó sem volt gimnáziumról meg ilyenek...
Az osztályunk nagyon rossz volt matekból, a legjobb jegy 2es volt nálunk. Volt,hogy ő kapott 4-est matekból- ezen ki volt akadva, és szomorúan nézett ránk. Amikor 3-ast kapott akkor meg azt ecsetelte el nekünk, hogy fél, hogy otthon a szülei kifognak akadni a hármasa miatt.
Én viszont, de szeirntem az egész osztály, örültünk volna, hogyha 3-ast kapunk matekból. vagy 4-est.
Neki elég szigorúak voltak a szülei vele. :S
Én továbbra is lázadok. Mi az, hogy a matek 3-mas rossz? A szülők csak pampognak, amikor az ő idejükben nevetségesen könnyű volt leérettségizni. Én 11. osztályba járok, és rengeteget szenvedek a matekkal (logaritmus, trigonometria, statisztika stb.). Semmi értelme az egésznek, soha a büdös életben sehol nem fog kelleni, és a tetejében még nehéz is. Inkább több magyar vagy angolórát kéne tartani, és kevesebb matekot. Mert szégyen, hogy 17-18 évesen az osztálytársaim MAGYARUL írni/olvasni/beszélni alig tudnak. És 11. osztályban még egy egyszerű angol mondatot sem tudnak leírni. Aztán csak kesereg a nép, hogy mennyire el van k*rva az oktatás. Persze...nem számít, hogy a gyerek nem tud kommunikálni, az a lényeg, hogy megértse a tetves logaritmust.
Bocsi, hogy így kikeltem magamból, de tényleg rohadt sok a követelmény manapság, én is du. 3-tól este 7-8-ig tanulok.
Szerintem nem mindenki. Van néhány osztálytársam, akiknek tényleg nagyon szigorúak a szülei. De annyira, hogy alsóban 2 gyerek azért sírt, mert 4est [négyest!!] kapott egy felmérőre, és ezért a szülei megverik[!] otthon.
A 2 gyerek közül az egyik még kitűnő tanuló, és ha 3mast kap már akkor olyan büntetéseket kap, hogy 3 hétig nem gépezhet, de a másik gyerek már nem túl jó tanuló.
Az egyik szülő kijelentette szülőértekezleten [mikor ott volt a osztályom kb fele [gyerekek]], hogy a fia 1 jó nagy pofont érdemelne azért, mert puskázott. [füzetből, egy olyan ellenőrzőért, amit büntetésből írtunk]
Az én szüleim szerencsére normálisak, én is kitűnő vagyok ettől még :)[vagyis pontosabban csak évvégén szoktam 5,00 lenni]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!