Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Tényleg ennyire...

Szülők! Tényleg ennyire szigorúak vagytok?

Figyelt kérdés
Döbbenten olvasom a 12-14 éves kiskamaszok félévi bizonyítványait az oldalon, meg félévi jegyeit. Csupa 5-ös, elvétve pár 4-es. Az átlagok meg jóval 4,5 fölött vannak. Azt írják páran, hogy őket ezért a bizonyítványért "megölik, kibelezik" stb. otthon. Szerintem ezek nem olyan rossz jegyek. Miért kell így viselkedni egy majdnem kitűnő gyerekkel? Magának tanul, és szerintem jó úton halad.
2011. jan. 28. 11:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
54%

Kevés? Nem azért nem nem értjük, mert kevés a matek óra ( ami amúgy egyáltalán nem igaz, hogy kevés van), mert egyáltalán baromság. Annyira túlbonyolítják az egészet. Volt egy feladat ami 2 oldalra sikerült. És mégis kinek van szüksége matekra? Azt elhiszem, ha valaki úgy megy tovább tanulni ahol a matekra szükség van...ANnak ott a matek, tanulja. De akinek nem kell , az felesleges!

Próbáltam párszor segítséget kérni anyáéktól, hogy megcsináljuk a matek házit... El se tudták kezdeni, azt se tudták miről van szó. Egyik ismerősömnek a testvére matekból 4-es volt. Próbált segítséget kérni tőle a háziban, mondhatni semmit nem tudott már pedig ő tényleg értette a matekot.

És tudod mit!Szívesebben tanulom a magyart, meg az angolt, mint a matekot!

2011. jan. 28. 18:33
 22/29 anonim ***** válasza:
67%
Én szívesen tanulom a matekot. A magyar meg az angol is fontos (mindkettőből ötös voltam), de kevesebbet haszálom közben az agyam. A matek azért fontos, mert megtanulod látni az összefüggéseget, logikát, így az életben is könnyebben eligazodsz.
2011. jan. 28. 18:44
 23/29 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, már másodszor írod a többieket. Ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal, örülj, h te tudsz írni és tanuld a matekot.
2011. jan. 28. 19:21
 24/29 A kérdező kommentje:
Tanulom, tanulom...külön matekra is járok. Kellemes kis kedd esti agyleszívás, de valamit használ: Már majdnem 3-mas lettem belőle! :)
2011. jan. 28. 21:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyukám is elvárja, hogy ötös legyek mindenből mert képes vagyok rá. Csak lusta vagyok tanulni. Jó nem szid le ha kapok egy 2-est, de azért mondja, hogy javítsam ki.

Ő nem szid ha rossz jegyet kapok, inkább biztat, segít. És szerintem ez így a jó.

2011. jan. 29. 07:34
 26/29 anonim ***** válasza:
61%
Mi az az irci ?:D
2011. jan. 29. 11:48
 27/29 anonim ***** válasza:
72%

"A matek azért fontos, mert megtanulod látni az összefüggéseget, logikát, így az életben is könnyebben eligazodsz."

Ezt is a matek tanárod mondta?

Hülyeség. Nem értem a matekot, mégis látom az összefüggéseket. Ehhez nem logika kell, hanem ismeret.

2011. jan. 29. 11:52
 28/29 anonim ***** válasza:
33%

"A matek azért fontos, mert megtanulod látni az összefüggéseget, logikát, így az életben is könnyebben eligazodsz."

Ezt is a matek tanárod mondta?

Hülyeség. Nem értem a matekot, mégis látom az összefüggéseket. Ehhez nem logika kell, hanem ismeret.

Nem a matek tanárom mondta, én látom így.

2011. jan. 29. 11:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Amit először kiírtál példának azt én írtam ki :) És csak akkor ölt volna meg, ha nincs meg az átlag az ösztöndíjhoz, és nagyon megijedtem :/ és igen, azért elég szigorú :( de jófej, rendes anyuka, bár néha már tele vagyok vele=( szóval az hangulatfüggő =/
2011. jan. 29. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!