Szülők! Tényleg ennyire szigorúak vagytok?
Kevés? Nem azért nem nem értjük, mert kevés a matek óra ( ami amúgy egyáltalán nem igaz, hogy kevés van), mert egyáltalán baromság. Annyira túlbonyolítják az egészet. Volt egy feladat ami 2 oldalra sikerült. És mégis kinek van szüksége matekra? Azt elhiszem, ha valaki úgy megy tovább tanulni ahol a matekra szükség van...ANnak ott a matek, tanulja. De akinek nem kell , az felesleges!
Próbáltam párszor segítséget kérni anyáéktól, hogy megcsináljuk a matek házit... El se tudták kezdeni, azt se tudták miről van szó. Egyik ismerősömnek a testvére matekból 4-es volt. Próbált segítséget kérni tőle a háziban, mondhatni semmit nem tudott már pedig ő tényleg értette a matekot.
És tudod mit!Szívesebben tanulom a magyart, meg az angolt, mint a matekot!
Nekem anyukám is elvárja, hogy ötös legyek mindenből mert képes vagyok rá. Csak lusta vagyok tanulni. Jó nem szid le ha kapok egy 2-est, de azért mondja, hogy javítsam ki.
Ő nem szid ha rossz jegyet kapok, inkább biztat, segít. És szerintem ez így a jó.
"A matek azért fontos, mert megtanulod látni az összefüggéseget, logikát, így az életben is könnyebben eligazodsz."
Ezt is a matek tanárod mondta?
Hülyeség. Nem értem a matekot, mégis látom az összefüggéseket. Ehhez nem logika kell, hanem ismeret.
"A matek azért fontos, mert megtanulod látni az összefüggéseget, logikát, így az életben is könnyebben eligazodsz."
Ezt is a matek tanárod mondta?
Hülyeség. Nem értem a matekot, mégis látom az összefüggéseket. Ehhez nem logika kell, hanem ismeret.
Nem a matek tanárom mondta, én látom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!