Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha boldogtalan...

Mit csináljak, ha boldogtalan vagyok? Szüleim szigorúak

Figyelt kérdés

-Nem voltam még bulizni

-Nem voltam még részeg

-Este mindig 21 órakor alvás

-Mindig csak tanulnom kell

-Ma kimentem motorral az istállónkhoz , és kiderült elhagytam a sapkámat 400 Ft be kerül anyám ordítozott, hogy kössek a motor utána mindent pénzt, aranynyakláncot és azt is hagyjam el. Egy sapka miatt, anyám tehenet fej.

-A szüleimmel nem engedik levágatni a bajuszom ,többen cikiznek miatta

-Apám csinálja a földeket, amúgy meg nem foglalkozik velem

-Anyám meg a nevelőapám együtt él,anyám házában.

-Hétvégén gyakran kint kell lennem, nem ezzel van a gond, kint vagyok, segítek, csak ilyenkor egyet tévedek már anyám ideges.

-Anyám átkutatja a telefonomat,hogy valakinek írtam-e SMS-t.

-Apám egy gépmániás, traktor mániás, azt mondja, hogy az az élet lényege még nagyobb traktor ,még több T150-es, MTZ legyen a portán.

-A szüleim nyomják az érdekházasság, szöveget, meg ,hogy munka munkához, föld földhöz.

-Sajnos már jöttek is. Sziasztok!

Mindig rájuk hallgatok.

2013. ápr. 8. 19:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
Várj egy-két évet, tanulj, fejlődj, aztán pakolj és fuss, amerre látsz! Én ezt csináltam. Nem föld volt, hanem családi vállalkozás, nagy tervek, húmegjaj. De nem nekem. Most 300km-re lakom, saját életem van, szabad vagyok és ez nekem mindent megér. Azóta felfogták, hogy a gyerek nem rabszolga, hanem különálló lény,akinek szabad akarata van. De kellett pár év hozzá. Lassan harminc leszek. 15 évesen én is velük melóztam. 18 évesen érettségi után léptem le. Albérletek, társbérlőkkel, majd kapcsolat, házasság, most első babánkat várjuk. Van élet a tinikor után, csak győzd kivárni. A legtöbb, amit magadért tehetsz, hogy addig is tanulsz, de nagyon, hogy legyen alapod, amire később építhetsz. Az egyetemet munka mellett végeztem el. Az lehetsz, aki akarsz lenni! Ezt sose feledd!
2013. ápr. 8. 20:22
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát tanulok osztály egyik legjobb tanulója vagyok.

Igaz az osztály fele cigány.

2013. ápr. 8. 20:24
 13/19 anonim válasza:
100%
Engem nem érdekelne,ha megtiltanák,hogy megborotválkozzak. Borotváld le,azt már tán'csak nem ragasztják vissza.
2013. ápr. 8. 20:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Borotváld le a bajuszodat!! 15 éves vagy, ne legyél beszari! Én is hasonló helyzetben voltam, de talpra álltam és elértem a céljaimat! sok sikert
2013. ápr. 10. 00:08
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
Miért cigányozol?Ahogy olvastam a kérdésed és a kommenteid...elég szomorú lettem...sajnáltalak.De ezek után már nem nagyon tudlak.Én is cigány vagyok és ember.Baj?
2013. ápr. 13. 23:11
 16/19 A kérdező kommentje:

"Miért cigányozol?"

Nem cigányozok, hanem leírtam a tényeket a cigányok állatok, bőgnek mint a majom.

2013. ápr. 14. 14:37
 17/19 anonim ***** válasza:
mekkora paraszt vagy te, kérdező... mindenféle értelemben.
2013. ápr. 15. 14:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az egész egy oltári nagy kamu. :-) nem veszitek észre?
2013. ápr. 15. 21:38
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Pedig igaza van a cigányos részben... nem vagyok rasszista de a cigányok nem emberek...
2013. ápr. 16. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!