Mit tegyek ha nagyon kiakadtak rám? 14/L
Ne haragudj,de szerintem fiatal vagy ,hogy csokolozz a fiuddal... en varandos vagyok kislannyal,de ha szornyeteg leszek a szemeben ha nem,en nem fogom elengedni "bandazni" ,es fiuzni.. a csokbol jon a tapi,a tapibol a azex.. sajnalom az egest,hamar elfelejtik. Ha elobb kersz bocsanatot anyudtol,elobb megenyhul. O se orul neki ba neked szar.. csak nevelni probal! Nyugi tuleled,ezek a kamaszevek errol szolnak :)
22é
2-es vagyok,gondoltam,hogy lepontoznak,de megeri...
az elso valaszt most olvastam el.. szokjon el?????!!! Majd megtanulja az anyja,ha nem engedi akkor elszokik? Te jo isten.. jo kis vilag..
szerinted kedves elso ha kepes lemenni erte,akkor nem kuldi el bentlakasos iskolaba vagy intezetbe ha ennyire elfajulna a helyzet? Jesszus...
Nem akarok senkit kioktatni meg semmi tenyleg!! Csak.. latszik miert van annyi tinimami 14-5-6 evesen.. ez a hozza allas. Ha nem enged szokj el.. jesszusom!
20:18-as, ha ezt kerek perec megmondod a lányodnak, hogy nem fiúzhat mert a csókból szex lesz, akkor azért is csinálni fogja a hátad mögött. Tapasztalat. Engem is tiltottak mindentől és ez sok rosszhoz vezetett pl össze jöttem pont azzal a pasival akivel legjobban nem kellett volna és amikor elhagyott depressziós lettem mert senkinek nem mertem a családtagjaim közt elmondani. És a szüleim utólag értesültek a bajról. Ezután változtak dolgok, mégis 19 éves voltam majdnem amikor elvesztettem a szüzességem, és nem voltam szűz ribizli sem.
Meg kell találni az aranyközéputat szerintem.
Kedves utolso!
Nem kell neki igy megmondani.. csak a kamaszodo lannyal egy jo kapcsolatot fenn tartani.. de ne ilyenek alapjan dontson,hogy pl szokjon el!
Lehet en vagyok regimodi,vagy csak a hormonjaim rendetlenkednek a kisbaba miatt,de engem ez kiakasztana,hogy a 14eves lanyom csokolozik! A 14 meg olyan fiatal.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!