Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha nagyon kiakadtak...

Mit tegyek ha nagyon kiakadtak rám? 14/L

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem..Anyum egyedül nevel és van egy 16 éves bátyám..tegnap délután találkoztam a fiúmmal (akit ki nem állhat a családom). A barátainkkal voltunk, 6-7-en. Normális társaság, bár szeretnek hangoskodni. 9-re kellett volna haza érnem, felhívtam anyumat, hogy nem maradhatnék-e még egy fél órát, mert jól éreztük magunk, jót beszélgettünk. Azt mondta nem, ha nem érek haza 10 percen belül akkor eljön értem.. hát így is lett, eljött a bátyámmal, ráadásul pont rosszkor, mert csókolóztam a fiúmmal (épp búcsúztam). Elég csúnya szavakkal illettek, így jól beégtem a barátaim előtt. Otthon azzal is megvádoltak, hogy biztos drogoztam, azért nevetek ennyit.. Pedig csak jó kedvem volt. Most határozatlan ideig nem mehetek sehova..
2014. júl. 28. 19:59
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
13%
Sajnallak.a helyedbe megbeszelnem anyammal,h vagy megbeszeljuk,es megengeded,vagy elmegyek az engedelyed nelkul .ha nem enged el szokj meg,es majd rajon,h vagy elenged vagy mesz magadtol..:D amugy csak meglehet valamivel fogni anyudat ..kezd el neki meselni,h neki h esett volna,ha gyerekkoraba ot is beegetik.vagy h amikor o volt szerelmes nem volt jokedve?..16/f
2014. júl. 28. 20:13
 2/21 anonim ***** válasza:
36%

Ne haragudj,de szerintem fiatal vagy ,hogy csokolozz a fiuddal... en varandos vagyok kislannyal,de ha szornyeteg leszek a szemeben ha nem,en nem fogom elengedni "bandazni" ,es fiuzni.. a csokbol jon a tapi,a tapibol a azex.. sajnalom az egest,hamar elfelejtik. Ha elobb kersz bocsanatot anyudtol,elobb megenyhul. O se orul neki ba neked szar.. csak nevelni probal! Nyugi tuleled,ezek a kamaszevek errol szolnak :)

22é

2014. júl. 28. 20:18
 3/21 anonim ***** válasza:
73%
A csók az okés, de ez a késői kimaradás nekem sem tetszik. Engem nem engedtek el eddig ilyen idősen.
2014. júl. 28. 20:40
 4/21 anonim ***** válasza:
17%

2-es vagyok,gondoltam,hogy lepontoznak,de megeri...

az elso valaszt most olvastam el.. szokjon el?????!!! Majd megtanulja az anyja,ha nem engedi akkor elszokik? Te jo isten.. jo kis vilag..

szerinted kedves elso ha kepes lemenni erte,akkor nem kuldi el bentlakasos iskolaba vagy intezetbe ha ennyire elfajulna a helyzet? Jesszus...

Nem akarok senkit kioktatni meg semmi tenyleg!! Csak.. latszik miert van annyi tinimami 14-5-6 evesen.. ez a hozza allas. Ha nem enged szokj el.. jesszusom!

2014. júl. 28. 20:46
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

20:18-as, ha ezt kerek perec megmondod a lányodnak, hogy nem fiúzhat mert a csókból szex lesz, akkor azért is csinálni fogja a hátad mögött. Tapasztalat. Engem is tiltottak mindentől és ez sok rosszhoz vezetett pl össze jöttem pont azzal a pasival akivel legjobban nem kellett volna és amikor elhagyott depressziós lettem mert senkinek nem mertem a családtagjaim közt elmondani. És a szüleim utólag értesültek a bajról. Ezután változtak dolgok, mégis 19 éves voltam majdnem amikor elvesztettem a szüzességem, és nem voltam szűz ribizli sem.

Meg kell találni az aranyközéputat szerintem.

2014. júl. 28. 20:46
 6/21 anonim ***** válasza:

Kedves utolso!

Nem kell neki igy megmondani.. csak a kamaszodo lannyal egy jo kapcsolatot fenn tartani.. de ne ilyenek alapjan dontson,hogy pl szokjon el!

Lehet en vagyok regimodi,vagy csak a hormonjaim rendetlenkednek a kisbaba miatt,de engem ez kiakasztana,hogy a 14eves lanyom csokolozik! A 14 meg olyan fiatal.. :(

2014. júl. 28. 20:53
 7/21 A kérdező kommentje:
Mi lesz a világból mire a gyermeked tini lesz..:)
2014. júl. 28. 21:09
 8/21 anonim ***** válasza:
Nemtudom mi lesz,en bizom magamban.. de ugye nem akarsz elszokni?
2014. júl. 28. 21:21
 9/21 anonim válasza:
0%
Nehogy elszokjam..elso vagyok.nem gondoltam komolyan xdd
2014. júl. 28. 22:27
 10/21 anonim ***** válasza:
2-es,mert szerinted hany evesen csokolozzon?:DD ne haragudj,de valoban regimodi vagy...
2014. júl. 28. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!