Mit tegyek ha nagyon kiakadtak rám? 14/L
Hat ne 14evesen!!!! De ha 14 evesen csokolozzon mikor szexeljen szted? Amugy meg orulok,hogy velem vitatkozol,de a kerdesre valaszolni nem tudsz!!
Akkor mit csinaljpn ebben a helyzetben,hogy ne legyen buntiben.. erre valaszolj...
#2es.
16 évesen ne csókolózzon, de te meg már 22 évesen terhes vagy. Fuck logic! :D
Nem lennék a gyereked. De még az ismerősöd se szívesen.
Gondolom a 22 es a 16 kozott mindossze 1 ev van ;) nem az en eletem a tema,ami mellesleg nem arrol szolt,hogy 14-5-6 evesen bulizgatok ;)
Az,hogy fiatal anyuka vagyok,egyeni dontes.. igy lattam jobbnak a gyermekvallalast,mint 30fele.. egyebkent azert,mert ki vagyok akadva azon,hogy 14evesen csokolozik,miert jogosit fel barkit,hogy engem szidalmazzon,illetve a meg sem szuletett lanyomat?
Szep! Csupa rosszindulat.. grat!
Hát...engem különösebben nem izgat hogy 14 évesen csókolózik(én is 14 vagyok bár én még sose mégcsak nem is voltam senkivel de mindegy ez csak én vagyok) viszont abban igaza van anyukádnak hogy elenged 9ig te meg felhívod hogy maradhass még félórát és annak ellenére hogy nemet mondott te ott maradtál az meg nagy pech hogy pont csókolóztatok,ez van.Egyébként lehett hogy van valami oka annak hogy utálják a fiúdat nem?Ha szerinted ennek nincs alapja beszéld meg velük.Amúgy értem én hogy beégtél a barátaid előtt bár engem most pont nem izgatna hogy "cikinek" tartanak miközben otthon áll a bál.
14/L
22 évesen szerintem nem korai anyukának lenni.:)
A "fajtája" miatt utálják.:/
#14 vagyok.
Pont nem ez a téma nem értem miért őt kell szapulni,ő csak elmondta a véleményét aztán valamelyik másik okos visszaszólt és már rohadtúl nem azt vitatjuk hogy mit tegyél hanem hogy 22 évesen korai-e terhesnek lenni.
NEM EZ VOLT A KÉRDÉS EMBEREK.
14/L
Engem 14eves letemre mar elegitettek ki kezzel,szajjal.Fenyes nappal.Megoldottuk.;) Nemtudom hol elsz,okes eg fiu meg egy lany mas,de istenem.Jo tanulo vagyok,heti 5x jarok edzeni.Akkor miertis ne bulizzak csajozzak? Nem ertelek,okes,h egy terhesseg tonkretenne az eletem,de az ovszer az nalam alap.
Kerdezo! Kerj bocsanatot,es beszelj anyuddal.Kerdezd meg mi zavarta stb..
Es akkor most sokkolok mindenkit! Hetvegen 24:00ra kell hazaernem.Hetkoznap meg nem mehetek sehova. Megse vagyok bunozo.Egy eros(kuzdosportra jarok) magas,talpraesett,ambiciozus fiu vagyok.Aki szeret bulizni.csajozni.Lehet utalni!:) 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!