Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt olyanok, akiknek a...

Vannak itt olyanok, akiknek a szülei nagyon kiakadtak, mikor elmondta/kiderült, hogy elvesztette a szüzességét?

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Az enyémek biztos sejtik, barátnőm szülei is tudhatják, főleg az anyja, de egyáltalán nem akadtak ki.
2014. júl. 26. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. júl. 26. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, pedig ők mondták, hogy nyugodtan elmondhatom. Azóta nem bízom bennük és nem is mondok el nekik semmit.
2014. júl. 26. 12:14
 4/10 A kérdező kommentje:
És hogy volt ez? ELmondtátok, és nekiálltak balhézni, vagy hogy kell ezt elképzelni?
2014. júl. 26. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

Nekem tudták.. Még ők adták hozzá a gumit..

17/F

2014. júl. 26. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem lassan azert vernek meg, mert meg szuz vagyok. :D
2014. júl. 26. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, én pont azért mondtam el, mert mondta anyukám, hogy az egyik barátnőjének a lánya már nem szűz és hogy milyen jó, hogy olyan viszonyban vannak, hogy így elmondta az anyjának és reméli, hogy én is elmondom neki.

Később amikor még egyszer szóba került a téma, elmondtam. Erre megpofozott és lek.vázott. Amit utána nagyjából egy évig napi szinten megkaptam, és minden családi eseményen csak engem szidott és elhordott mindennek. Nagyon kínos volt, bár szerintem inkább magát alázta meg vele.

2014. júl. 26. 12:49
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem nem akadtak ki várhattam volna 18 éves koromig ennyit mondott anya szerintem meg én tudom mikor jó 15 voltam.
2014. júl. 26. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Én még szűz vagyok, de anya nem hiszi el, folyamatosan lek rváz és elmond mindennek. Nagyon fáj. Ennyi erővel le is feküdhettem volna a pasimmal, nem azért nem tettem mert anyának akartam megfelelni, hanem mert túl fiatalan voltam hozzá 14 évesen. Már bánom hogy akkor nem lettem teljesen az övé, pláne ha ígyis-úgyis k rvaként kezelnek.
2014. júl. 28. 08:03
 10/10 mi a fene válasza:
Nem értem az ilyen anyákat , miért sértegetik a gyereküket a legszentebb magánügyükben. engem is mellbevágott a dolog, majdnem 18 volt a lányom mikor megtörtént a dolog. Sejtettem, de el is mondta. segitettem neki a védekezést megbeszéltük. Egyszer túl kell esni rajta, akkor legalább ne legyen annak a fiatalnak bűntudata. Nem szokás már az esküvőig várni, hülyeség is.60/N
2014. aug. 11. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!