Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit tennétek, ha...

Szülők! Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a 17 éves lányotok egy 30 éves férfival jár?

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 22:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

28-as vagyok! Tisztet utolsó hozzászóló!

mi bajod a 40 éves korral?

2014. aug. 1. 00:10
 32/37 anonim ***** válasza:

Én is az utolsó előttivel értek nagyjából egyet.

Nézd, amikor a most 17 éves 27 lesz a fickó már 40. A leányzó még lehet nem akar gyereket, mert fiatal, majd úgy 6-7 év múlva. Akkor már a pasi 46-47 lesz. Persze a férfiaknál nincs annyira korhatár a babázáshoz. De már azért jobban hozzászokott, a nyugihoz, lehet nehezebb megszoknia a gyereksírást 3 óránként éjszaka is. Lehet nehezebben szokik hozzá ahhoz hogy már nem ő az első helyen a legfontosabb ember. De nem leszólni akarok egy ilyen korú pasit :) csak azt mondani, hogy azért nem ideális kor. Persze egy második babához, ahogy már a fórumkérdezőnél van lehet nincs ilyen gond.

Meg valóban a tinilányoknak nagyon kényelmes, hogy egy 30-as pasi el tudja vinni őket moziba, elémegy a kocsijával, elviszi vacsorázni. Egy korban hozzáillő ennyiere ezeket nem tudná, mert még nem is dolgozik.

Csak lehet a 30 as férfi már gyereket akar, mert azért benne nemsoká eljön a vágy, a lány aki meg tizenéves nem tud mást tenni, mint lelépni, neki még szórakozni kell, tanulni, nem pelenkázni.

2014. aug. 1. 06:28
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Sokan a gyerekeket emlegetik, de itt a kérdés nem a gyerek hanem a szülők felfogása.

Saját példám én 32 a lány 16 volt. Amikor szülei megtudták nem jó szemmel néztek a kapcsolatra de tudván hogy lányuk biztonságban van és mindent megkap amit a korabeliektől nem ... nem is ellenezték. 14 évig tartott boldogságunk mig a háború /YU/ más országokba kényszeritett

2014. aug. 1. 09:32
 34/37 anonim ***** válasza:
52%
Mi bajom van a 40 évesekkel hat semmi bajom sincs!!nem nekem van bajom hanem majd fiatal lánynak lesz joggal mert,nem hozzá való egy 15 évvel idősebb pasi!:))!a gyerek téma pedig rohadtul igaz,ha valaki akar gyereket ilyen fiatal korban igenis kiütközik majd mint probléma!!
2014. aug. 1. 10:40
 35/37 anonim ***** válasza:

34-es

Miről irsz? 17 éves lány akar gyereket? Ha akar a 40 éves pasi is csinál neki..de az vigyáz és a lány érdekeit is szem előtt tartja. A kis taknyos meg mit is törődik ha a lány teherbe esik !!

2014. aug. 2. 09:58
 36/37 anonim válasza:
En mindig csak azt mondom, hogy egy 17 a 17 évessel ugyanazt tudja csinálni, mint egy 30 évessel. Szerintem nincs különbség. Az viszont már más kérdés, hogy törvénytelen... :)
2014. aug. 2. 18:33
 37/37 anonim ***** válasza:
szerintem nagyrészt tök más érdeklődési körűek. A lány már élvezi, hogy nagylány, megnézik, tetszik valakinek. Ráadásul pénze van, hozza viszi, lakása van a fiúnak. A barátnők előtt jól hangzik..... jobban, mint egy korabeli fiúval járna. De előbb utóbb jön a korból fakadó különbség, a lány még pl bulizna, de a fiú már kinőtt ebből. Mi mindketten 30 éven felűliek vagyunk és egyikünk sem igényli a bulit már. De egy tini még igen, nehezen hiszem el, hogy nem vágyik arra hogy menjen valahová táncolni, akár iszogatni, most kezdődik neki a szabadság. Ha ezekből kimarad, persze normál keretek között!!!!! Nem lerészegedve minden héten stb.!!!! Akkor lehet később ez megmutatkozik, hogy nem élt. Nem azt mondom, hogy ebből áll az élet, de valjuk be tiniként minket is vonzott, hogy menjünk discoba, házibuliba, de így 30-on felül már hülyén érezném magam discoba a sok tini között és már házibulik sincsenek, mert már körülöttünk mindenhol gyerek van. Persze jól kijöhetnek és akár életre szóló szerelem lehet, de szerintem ritka, hogy 17 évesen már meg is találja élete párját, pláne egy 30 évesben.
2014. aug. 2. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!