Szülők! Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a 17 éves lányotok egy 30 éves férfival jár?
28-as vagyok! Tisztet utolsó hozzászóló!
mi bajod a 40 éves korral?
Én is az utolsó előttivel értek nagyjából egyet.
Nézd, amikor a most 17 éves 27 lesz a fickó már 40. A leányzó még lehet nem akar gyereket, mert fiatal, majd úgy 6-7 év múlva. Akkor már a pasi 46-47 lesz. Persze a férfiaknál nincs annyira korhatár a babázáshoz. De már azért jobban hozzászokott, a nyugihoz, lehet nehezebb megszoknia a gyereksírást 3 óránként éjszaka is. Lehet nehezebben szokik hozzá ahhoz hogy már nem ő az első helyen a legfontosabb ember. De nem leszólni akarok egy ilyen korú pasit :) csak azt mondani, hogy azért nem ideális kor. Persze egy második babához, ahogy már a fórumkérdezőnél van lehet nincs ilyen gond.
Meg valóban a tinilányoknak nagyon kényelmes, hogy egy 30-as pasi el tudja vinni őket moziba, elémegy a kocsijával, elviszi vacsorázni. Egy korban hozzáillő ennyiere ezeket nem tudná, mert még nem is dolgozik.
Csak lehet a 30 as férfi már gyereket akar, mert azért benne nemsoká eljön a vágy, a lány aki meg tizenéves nem tud mást tenni, mint lelépni, neki még szórakozni kell, tanulni, nem pelenkázni.
Sokan a gyerekeket emlegetik, de itt a kérdés nem a gyerek hanem a szülők felfogása.
Saját példám én 32 a lány 16 volt. Amikor szülei megtudták nem jó szemmel néztek a kapcsolatra de tudván hogy lányuk biztonságban van és mindent megkap amit a korabeliektől nem ... nem is ellenezték. 14 évig tartott boldogságunk mig a háború /YU/ más országokba kényszeritett
34-es
Miről irsz? 17 éves lány akar gyereket? Ha akar a 40 éves pasi is csinál neki..de az vigyáz és a lány érdekeit is szem előtt tartja. A kis taknyos meg mit is törődik ha a lány teherbe esik !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!