Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit tennétek, ha...

Szülők! Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a 17 éves lányotok egy 30 éves férfival jár?

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 22:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
64%

Ne haragudj de én nem örülnék..nem a szex miatt mert 17evesen Nyílván megtörténik hanem azert mert meg kicsi vagy hozza,es feltenelek!!tudom

m eltiltani nem lehet de én megpróbálnám!

2014. júl. 27. 01:44
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám és Nagyapám közt 12 év korkülönbség volt. Nagyi 18 volt, mikor összeházasodtk, Nagyapa 30. 49 évig hihetetlen boldogságban éltek Nagyi halálálig, és később Nagyapának sem lett senkije.

20-25 évesen én is voltam szeretője egy nálam 12 évvel idősebb pasinak - láttam a neten mostanában, hát borzasztóan megörgedett, már nem kéne.

Szóval, h a kérdésre is válaszoljak, mindenképpen törekednék arra, h megismerjem a lányom barátját. És inkább nálunk legyenek, mint máshol.

2014. júl. 27. 04:16
 13/37 anonim ***** válasza:
17%
12-es vagyok, 36 éves, egy 6 hónapos kislány anyukája.
2014. júl. 27. 04:19
 14/37 anonim ***** válasza:
70%
Jelenlegi férjem 37, én 27. Második babánkat várjuk és boldogok vagyunk! Előző párom egy mérhetetlenül gazdag ( akkor) 41éves külföldi volt ( én 23-24). Először azt hittem csak a szex miatt kellek neki, meg amíg itt dolgozik Magyarországon, addig szórakozni szeretne egy picit. Hát nem így lett. Megkérte a kezemet, én viszont nemet mondtam, mert nem volt meg az a plusz. Azóta is néha-néha váltunk egy e-mailt. Állítása szerint még mindig szeret stb. Szerintem ez nem kor függő. Igaz nem 17 voltam, de egy 17éves már majdnem felnőtt. Ha meg csak a szex kell neki, akkor is úgy gondolom tapasztaltot kell szerezz, hogy tanulj belőle! Drukkolok, hogy működjön!
2014. júl. 27. 08:33
 15/37 anonim ***** válasza:

Nem örülnék én sem. Teljesen más korosztály vagytok.

Pláne hogy van már gyereke 5 éves. Így már egy gyereket is kapsz a férfival, erre gondoltál? Biztos néha veletek lesz, ha nem is a párod neveli. Nem hinném, hogy 17 évesen egy 5 éves gyerekkel akarsz gyerek mesére beülni a moziba. Vagy úgy egyáltaán készen állsz a mostoha anyaságra.

A másik, hogy neked még tanulnod kell, neki meg dolgozni, ha összeköltöztök ő fog eltartani, amíg tanulsz? Nem tudom elképzelni hogy működik ilyenkor.

Szerintem inkább szédít, mint komoly kapcsolatot akar tőled. Biztos csini vagy stb. így most így nyáron jól jössz neki, de komoly kapcsolatra ne számíts.

Bocsi, ha ledorongolásnak tűnik, de szerintem találsz korban hozzádillőt, te még nagyon gyerek vagy ehez a férfihez.

2014. júl. 27. 12:33
 16/37 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A fiával jól kijövök, bár lehet, hogy inkább olyan nővérféleként gondol rám. A mesékkel sincs semmi bajom, előtte is jártam ilyenekre. Összeköltözni egyenlőre nem akarunk, és ha meg is történne, csak ha már nem tanulok. Nem csak nyárrra kellek neki, mert április óta együtt vagyunk, de a szüleimnek még nem tudtam bemutatni. Nem azért, mert titkolózni akartam, hanem mert azt akartam, hogy együtt legyen a család, amikor megtudják. Apu csak most ért haza külföldről, és a bátyám is vidéken tanult. De köszönöm, hogy aggódsz értem. És mindenki másnak is köszönöm a válaszát!

2014. júl. 27. 12:42
 17/37 anonim ***** válasza:
Nekem 17 evesen volt 30 eves pasim:-) haat annyira nem orultek neki otthon. Anyu meg csak-csak belement de apu nem. Aztan egy ideig bujkaltunk de vegul vege lett (de nem a bujkalas meg a szuloi tiltas miatt).
2014. júl. 27. 13:06
 18/37 anonim ***** válasza:
Van olyan amikor nem sok 10 ev de nem mindegy hany evesek vagytok..tehat 25-35 eves azok megérthetik egymast pl.mivel kb ugyan azt akarjak..a lany megérett a gyerekre,családra..es a ferfi is kb adddigra!de mondjuk egy 17 eves meg kislany míg egy 30eves mar gyereket akar vagy van is mar neki..de ami szerintem idealis 7-8ev..
2014. júl. 27. 13:26
 19/37 anonim ***** válasza:
50%

17 évesen neked még tanulnod kellene, SOKAT,ezért ajánlanám, hogy veled egykorúval járj, olyannal, akinek ugyanazok a céljai.

ott a gyerek, most nővérként tekint rád, de ha felnősz te is, ő is, majd tiniként megmondja, hogy nem vagy az anyja, csupa kellemetlenséget fog okozni. És mi van a gyerek anyjával? Majd barátnők lesztek? Nemár...

A pasi 30 évesen az élete legnagyobb erejében van, de mi lesz 15 év múlva, amikor pocakos lesz és kezd megroggyani.

Azt ajánlom, hagyd menni, az összes problémájával együtt. Lépj tovább! Ne sokkold a szüleidet, ők nem vágynak még unokára, nem a máséra. Hidd el!

2014. júl. 27. 20:42
 20/37 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Kérlek, aki csak azért írna, hogy lebeszéljen, az ne tegye, mert teljesen fölösleges. Kedves, hogy aggódtok értem, de én már döntöttem. :)
2014. júl. 27. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!