Mit tennétek ha kiderülne, hogy a 14 éves lányotok köldök pearcinget csináltatott volna, a fülbevalókat mindkét fülében megnövelte eggyel így 2 és 3 van a fülében és megtudnátok, hogy már nem szűz?
Mindezt egyszerre?! Hát egyszerre sokkoló lehet, de már sajna nem tudsz ellene tenni semmit, csak belátni, hogy nem vagytok olyan kapcsolatban hogy ezt előbb megbeszélte volna veled.
Most már adj időd magadnak, lehet neked is tetszeni fog, egy kis idő múltával, mert szép is tud lenni egy köldök ékszer! :)
Amikor az én lányom volt 14,a gondolatát sem tudtam volna elviselni az ilyesminek, de most már, hogy nagyobb ,másként látom a dolgokat.
Pearcingje még mindig nincs.
Ha ez történne akkor magamba néznék hogy elcsesztem valamit.
Engem a szüleim úgy neveltek, mindenféle verés meg erőszak nélkül, hogy eszembe nem jutott volna ilyet csinálni. A fülbevalóban semmi rossz nincs szerintem, de engedélyt illene kérnie akkor is.
A szexben nem feltétlen látok semmi kivetnivalót. Ha van barátja, ismerem, fel vannak világosítva, stb. Ezzel szerintem nincsen probléma. Ez régen is így ment már.
Azon viszont érdemes elgondolkodnia egy szülőnek, ha nem veszi észre hogy a gyereke ki van lyuggatva, tele van varrva. :) De persze utólag már nem tud semmit se tenni. És persze a kiszedetés, és a büntetés sem használ semmit, csak olaj a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!