Mit tennétek ha kiderülne, hogy a 14 éves lányotok köldök pearcinget csináltatott volna, a fülbevalókat mindkét fülében megnövelte eggyel így 2 és 3 van a fülében és megtudnátok, hogy már nem szűz?
A szüzessége elvesztéséhez nem kell tőled engedélyt kérni, mivel nem tartozik rád. Nem is kell az orrodra kötni, hogy hahó anyu, szexeltem. Magánügy. Csak az tartozik rád, hogy felvilágosítsd a védekezésről.
A piercinget kiszedetném. A fülbevaló, ha neki tetszik, maradhatna.
Én anno sokáig mondogattam anyának, hogy vörös hajat szeretnék, nem engedte... Úgy 15-16 évesen egyszer haza állítottam vörös hajjal. Eleinte anya morgott miatta de a mai napig vörös a hajam és már egyáltalán nem bánja.
Piercing-el is ugyan ez volt, akkor már 17 éves voltam ha jól emlékszem. Végül azt kiszedtem mert sajnos rosszul szúrták nekem, és begyulladt, muszáj volt kiszednem...
A lényeg, hogy régóta akartam ezeket, én évekig mondogattam anyának, hogy MAJD ha IDŐSEBB leszek, én tuti fogom ezt meg ezt, még ha neki nem is tetszik... de azért elmondtam neki és győzködtem.
Tetkót is régóta akarok csak még nem jött rá össze a pénzem, magamat látom el, kutyáim vannak, macskám.. ők fontosabbak.
Ha egy szó nélkül a leírtak szerint állítottam volna haza, anyám biztos nagyon-nagyon letolt volna és biztos kaptam volna valami nagy büntetést is...
Ha az én gyerekem tenné ezt: no zsebpénz, több kötelező házimunka, no bulizás vagy 2-3 hétig... Pár nap után pedig leülnék vele beszélni, hogy mi kavarta fel ennyire, hogy hirtelen így meg akart változni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!