Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit tennétek, ha...

Szülők! Ti mit tennétek, ha kiderülne, hogy a 17 éves lányotok egy 30 éves férfival jár?

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 22:32
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
38%

Elvileg ez törvénytelen....gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak. Egy 17 èves tini lányt semmitől senkitől nem tudsz eltiltani. Ha akar vmit azt megoldja. Akkoris ha jó szülő vagy.

Beszélj vele mindenképp a védekezésről, szexről ès ismerd meg a hapsit. ha ellenségeskedsz azzal csak még közelebb kerülnek egymàshoz, tőled meg távolabb.

2014. júl. 26. 22:42
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Higgadtan, próbáld megmagyarázni Neki, hogy elveszíti a fiatalságát, a saját korosztályával kellene barátkoznia. Egy 30 éves pasas csak a szexért van vele. Milyen jövő vár rájuk, ha egyáltalán apasi megvárja, hogy felnőjjön. Amikor ő maga 30 lesz, a pasi 43, és már a kapuzárási pánik fogja kínozni.

ne tíltsd, inkább szeretettel fordulj felé.

2014. júl. 26. 22:47
 3/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de igazából én vagyok a 17 éves lány. A reakciótokra vagyok kíváncsi, hogy tudjam, mit várjak a szüleimtől. :)
2014. júl. 26. 22:51
 4/37 anonim ***** válasza:
79%

nem tiltanálak el,mert tudom,hogy akkor legközelebb nem mondanád el,hogyha valami olyan van,amiért sejtheted,hogy összeszidlak.beszélnék a védekezésről,és arról,hogyha valami olyanba akar belevinni,amit te nem szeretnél (túl hamar szex,dohányzás,túl sok pia,stb),merj nemet mondani.

nem dicsérnélek meg,nem tapsolnék örömömben,de megpróbálnék úgy viselkedni,hogy érezd,megbízhatsz bennem,és nem kell előttem titkolózni.

2014. júl. 26. 23:15
 5/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 26. 23:19
 6/37 anonim ***** válasza:
53%
Én sem tiltanálak,de nem örülnék.Bár lehet pár év múlva másképp fogom látni,ha ilyen helyzet adódik :D (még csak 6 éves a lányom)Nálunk inkább a párom akadna ki...
2014. júl. 26. 23:24
 7/37 anonim ***** válasza:
83%

Én 17 évesen jöttem össze egy akkor 36 éves pasassal.

Anya úgy tudta, csak 28 éves (mert nekem is ezt hazudta a férfi).

Visszagondolva csodálkozom, hogy egész hétvégére elengedett vele, hogy a pesti lakásán aludjunk (vidéki városban élek).

Nem örült ő sem a dolognak, de ismer, tudta, hogy amilyen makacs vagyok, eltiltani úgysem tudna tőle, de persze biztos vagyok benne, hogy nagyon féltett.

Olyan fiatal voltam, aki kíváncsi volt minden új dologra.

Mikor kiderült, hogy a pasi igazából 36 éves, nős és gyereke is van, még örültem is neki, hogy de szuper, még sosem voltam szerető, most legalább ezt is kipróbálhatom milyen.

Utólag elég nevetséges a viselkedésem, de nem bántam meg semmit.

2014. júl. 26. 23:28
 8/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ő egészen biztosan 30 éves és nem nős. Van egy fia, aki 5 éves, de a feleségével már elváltak. Szóval nem csak szerető vagyok. :)
2014. júl. 26. 23:32
 9/37 anonim ***** válasza:
53%

Nem törvénytelen, 14 év a beleegyezési korhatár.

Én 25 évesen jártam egy 39 éves nővel, én is lány vagyok. Jól fogadták a szüleim :)

2014. júl. 26. 23:34
 10/37 anonim ***** válasza:
69%
Semmit. Én 18 voltam mikor az exemmel összejöttem aki akkor volt 35.
2014. júl. 27. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!