Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok egy ilyen 14...

Mit gondoltok egy ilyen 14 éves lányról?

Figyelt kérdés
Converse cipője,arany órája,police nyaklánc és karkötője, samsung galaxy S5-je van,rövid haj,2 piercing,16mm-es fültágítója van,de nem nagyképüsködik egyáltalán,senkit nem néz le! Nem bántja a többieket,csőszárú farmert és kockás inget hord!

2014. júl. 26. 12:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
a ruháid alapján semmit nem gondolnék rólad, a kérdésfeltevésed után antipatikussá váltál, aztán pozitívat csalódtam a válaszaidban. kedvesnek tűnsz, szerintem szeretni fognak. bár kicsit passzív agresszív egy a sok mosolygós szmájli :D
2014. júl. 26. 21:49
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Mentek a zöld kezek! :* Utolsó! Nagyon szakadok! :DDD ^^
2014. júl. 26. 22:03
 23/28 anonim ***** válasza:

mint ahogy az előzőnek is írtam: nekem szimpi lennél.bár a fültágító nem tetszik,de a piercingek nagyon(nekem sajnos nincs,de szerintem jól néznek ki).

attól is függ,milyen suliba kerüsz.ha egy olyanba,ahol sznobok,esetleg divatmajmok vannak,akik csak saját maguk stílusát tartják helyesnek,számíts a negatív kritikákra.akkor van a legnagyobb esélyed arra,hogy elfogadjanak,ha művészetibe mész.

2014. júl. 26. 23:26
 24/28 A kérdező kommentje:
Megfogtok lepődni,de rendőr suliba megyek! :D :)
2014. júl. 26. 23:32
 25/28 anonim ***** válasza:

Most elgondolkoztam, hogy hatnak ezek összhatásként, és röhögőgörcsöt kaptam. Valószínűleg szemtől szemben is ez lenne.

Egyébként, ha csak külsőre látnám, arra gondolnék, hogy némmá, ez is veri magát az aranyra, meg a konzerv cipőre...

2014. júl. 27. 01:07
 26/28 A kérdező kommentje:
Miért kapnál röhögőgörcsöt? :) Mentek a zöld kezek! :)
2014. júl. 27. 10:10
 27/28 anonim ***** válasza:
Ostoba ri_banc vagy. Kaptam zöld kezet? *----------*
2014. júl. 30. 15:11
 28/28 A kérdező kommentje:
Miért is? :) Ha nem muszáj,ne féltékenykedj! Köszönöm :D :*
2014. júl. 30. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!