Mit gondoltok egy ilyen lányról?
15 éves
gimnáziumban tanul
3-inkább 4es tanuló
csinosan öltözködik
hétköznap otthon van vagy sétál a barátnőivel
hétvégén kijár 2-4ig
szokott bálozni, kocsma, discoban is volt
volt már részeg, de nem szokása
hétvégenként megiszik 1-1 sumersbyt, szóval semmi extra
van pár nagyobb baráti köre, akikkel kimennek
nem cigizik, persze próbálta
barátja még nem volt, csak kavart pár fiúval
szüleivel kedves, el szokta mondani, hova megy. bár nem mindig (ahova nem engednék el szívesen)
Sok nagyobb buliban ott van, akár idősebb társasággal
Mit gondolnátok róla? Ha valaki azt állítaná egy ilyen lányról, hogy k*rva, akkor elhinnétek?
"sumersbyt"
Azt gondolom, hogy legalább annak az italnak a nevét megtanulhatná helyesen leírni, amit inni szokott...
próbáltam általánosságban kiírni a kérdést. köszi a válaszokat, kiváncsi voltam a válaszokra.. bár gondolhattam volna, hogy ilyeneket kapok:)
egyébként ha lehet akkor kicsit megvédem magam.. szóval ha kinn van a baráti társaságom akikkel jól érzem magam, akkor miért maradjak itthon este teljesen egyedül?
Azt mondanám, hogy ribi. De tényleg. Tipikusan az a lány, akire ezt mondom. El vagy eresztve nagyon... 15 éves vagy basszus! Nekem itthon alig engedik azt, hogy egy fél doboz sört megigyak félévente, pedig én aztán még a cigit sem próbáltam ki, nem voltam még részeg sem, kitűnő vagyok, és bulizni sem szoktam járni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!