Mit gondoltok egy ilyen 14 éves lányról?
Nyilván azért ezeket írta a kérdező, mert ezt fogják látni az emberek, amikor szeptemberben belép az iskolába, senkire nincs ráírva, hogy kedves meg barátságos.
Kérdező, szerintem függ az osztályközösségtől, de ne aggódj ennyire. Ha rástresszelsz, rosszabb lesz a kisugárzásod. A Converse cipő teljesen átlagos, az arany óra se túl feltűnő, mert nem látszik rajta, hogy igazi-e, gondolom hangoztatni nem fogod, szóval elmegy tömeg dolognak. A nyaklánc és a karkötő se hiszem, hogy annyira feltűnő lenne. A telefon miatt senki nem fog utálni, aki normális, a hajad se nagy dolog, a piercingről mindenkinek megvan a véleménye, de a normálisak megtartják maguknak, a fültágítóról szintúgy. A ruháid se feltűnőek. Ha külön veszünk mindent, semmi se ok arra, hogy kiközösítsenek vagy akármi. Az összhatás talán okot ad arra pár csajnak, hogy irigy legyen és ezért negatívan gondolkodjon rólad (nem azt mondom, hogy mindenki aki nem szeret csak irigy rád, de tudom, hogy az irigység gyakran ok arra, hogy először negatív dolgok jussanak eszembe másról) de ha a kisugárzásod kedves, nem az a "hagyjatok békén én különb vagyok tőletek" típus, akkor nem lesz itt semmi gond.
Személyes tapasztalat: Tavaly a 9. osztályba jött egy csaj, aki elég híres ask.fm-en meg facebookon is, mindenki azt gondolta róla, hogy majd egy nagyképű kis ri--anc lesz, mert elég gazdag, jó cuccai vannak, csinos és nagyon jó a stílusa. Mondtuk, hogy na jó, majd szegényt mindenki kiközösíti, mert mi kisvárosi suli vagyunk, nem gyakori látvány erre egy ilyen. De kiderült, hogy bár a csajnak van pár dolga (enyhe feltűnési viszketegség) de igazából nagyon aranyos és kedves, és rengeteg barátja lett már az első pár nap. Nem népszerű meg semmi, nem ugrálnak körülötte a felsőbbéves fiúk, de vannak barátai és boldog.
Na soksikert :)
Ha már tárgyakat írtál, akkor én is azokat jellemzem:
converse cipő - nem nagy tripp, mindenkinek van már kb, akik nem minimálbérből élnek, ehhez nem kell gazdagnak lenni
aranyóra - bizsunak hinném, függetlenül attól, hogy átlagos vagy gazdag lányról van szó
police nyaklánc és karkötő - ez nem mond nekem semmit
sgs5 - jó neki
rövid haj - kevés lánynak áll jól, szóval vagy azt gondolnám, hogy milyen nevetséges, vagy azt, hogy tök jó, hogy jól áll neki a rövid haj
2 piercing - korai, de korodbeliként nem érdekelne, ennyi idősen a legjobb barátnőmnek is volt
fültágító - nem tetszene, de órákon szerintem folyamatosan bámulnám, amíg hozzá nem szokok a látványhoz
Az öltözködési stílusa nem tetszene. Ennyi.
az biztos h a külsö sokat elárul
de nekem is van két osztálytársam akik kb ugyanolyan ruhát hordanak, de belsöre teljesen mások
az egyik nagyképü, beképzelt, lenézö és bunko
a másik meg kedves, barátságos
de meg kell mondjam öszintén ettöl függetlenül öt is elég sokan lenézik azért mert a szüleinek telik erre
de ha valaki tényleg megismer akk szerintem nem azért nem fog veled barátkozni mert gazdagabb vagy
csak szerintem az lesz a nehéz h odáig eljuss, mert bárhogy is nézzük az emberek inkább a saját értékrendjükbe tartozokkal szeretnek barátkozni
lehet lepontozni de szerintem akk is igy van
16/l
Elolvastam, majd azthittem 14 éves fiúról van szó.
Szerintem gusztustalan egy lánytól a fültágító. Meg a pc is ilyen idős korban. Fuj
Sok pénze van és ráér vásárolgatni :D
Nem a külsőtől leszel az, aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!