Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mással is van ilyen? Ez...

Mással is van ilyen? Ez örökre így fog maradni?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy egy ideje fiú létemre gyakorlatilag megutáltam a lányokat. Annyi kétszínű, drogos, aljas, ribi lánnyal találkoztam/mutattak be eddig, hogy egyik nap ráeszméltem, hogy egyedül sokkal jobb. Nem is barátkozok lányokkal már egyáltalán, volt sok amelyik próbált megismerni, de lekoptattam mind, egyszerűen már nem érdekelnek. És ez nem is ilyen "jajj lekoptatta egy csajszi aztán most sír a szája a gyereknek" szituáció, mert egyrészt nem koptatott le senki, másrészt ez az állapot már kb. másfél-2 éve így tart, és nagyon jól érzem magam. A kérdésem csak az lenne, hogy más is van hasonló helyzetben? Volt akinek elmúlt egy idő után? Főleg 17-9 éves korosztályra gondolok.
2014. júl. 19. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A megoldásom egyszerű. Ha egy lányon látszik, hogy "kétszínű, drogos, aljas, ribi", akkor alapból nem közeledem hozzá. Olyanhoz közeledek, aki megbízható, szerethető és nem csak egy numerára meg egy ingyenvacsira kellek neki.

Egy kicsit azért a saját szociális életedet is át kéne értékelned, ha állandóan ilyenekkel akadsz össze.

2014. júl. 19. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül a megoldást keresem, még ha kicsit az is jön le ebből, én teljesen jól érzem magamat így. Csak kíváncsi voltam hogy mással is van-e ilyen, hogy egyik pillanatról a másikra kiábrándult a lányokból. Ez a szerethető meg kedves lányok jelentése is relatív, lévén nem egy olyan ismerősöm van, aki szerint a barátnője ilyen, attól függetlenül, hogy drogozik meg minden hétvégén a hányásában fetreng. De ez fordítva is így van szerintem.
2014. júl. 19. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Kívánod a nőket? Ha nem akkor meleg vagy.

Vagy olyan aki egyik nemhez se vonzódik

2014. júl. 19. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:

"Kívánod a nőket? Ha nem akkor meleg vagy. "

Ilyen egyszerű a dolog. Nekem is volt 1-2 ilyen időszakom, de maximum 3 hétig tartottak. Másfél-két év "nőgyűlölet" heteroszexuális férfiként nem normális dolog.

Volt egy osztálytársam, aki echte ugyanezeket mondta a lányokról, és a durvább jelzőktől sem tartózkodott. Kiderült hogy meleg.

Egy "kérdéssel" rendbe teheted ezt magadban. Vonzódsz a nőkhöz?

2014. júl. 22. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
oké én lány vagyok de én a fiúkkal vagyok ugyanígy. vagyis nem "undorodom" tőlük,csak az összesnek ez a "kétszínű, drogos, aljas, ribi " kell.
2014. júl. 24. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!