13 éves fiú vagyok és eddig a nyáron még szint sehol sem voltam. Egész nap alszom, eszem, edzem meg a szokásos rutint csinálom. Mással is van ilyen hogy egész nyáron csak pihen?
2013. júl. 24. 20:12
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális, menj strandra, barátokhoz, stb.
2013. júl. 24. 20:56
2/10 anonim válasza:
Múlt héten 4 napig folyamatosan programom volt, péntek óta itthon döglök. Nagyon jól esik.. :)
2013. júl. 24. 21:47
3/10 anonim válasza:
nem
2013. júl. 24. 22:40
4/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: szoktam néha összefutni a barátaimmal, meg a legtöbbel az interneten is tartom a kapcsolatot de ilyen emlékezetes programom még nem volt a nyári szünet alatt.
2013. júl. 24. 23:25
5/10 anonim válasza:
Én majdnem 16 vagyok (lány), és nagyon hasonló a helyzetem mint a Kérdezőé. Nem tudom, én így jól érzem magam, néha, ha a barátaim itthon vannak, összefutunk, de ennyi. Le tudom foglalni magam itthon is.:)
2013. júl. 25. 08:10
6/10 anonim válasza:
Jó neked hogy csak nem voltál mert nem akartál, de a legtöbbeknek (pl nekem illetve a családunknak) pénze se lenne arra hogy akár én rendszeresen eljárjak valahova, akár a család.
Egy hétig voltunk nyaralni de csak a közelben, hogy ne legyen nagy a benzinköltség.
Mindig írják csomóan hogy na itt a jó idő irány a strand stb, de miből? 1500-2000 egy strandbelépő+ az utazás 1 vonaljegy 350ft. Erre max 1x-2x van pénzünk a nyáron.
Nem nyomorgunk de ilyenekre már pont nincs pénzünk.
15/f
2013. júl. 25. 11:53
7/10 anonim válasza:
Előző vagyok:
Mellesleg én nem is vágyom rá annyira, elvagyok itthon de persze inkább a megszokás miatt.
2013. júl. 25. 11:54
8/10 anonim válasza:
Igen,nekem a tavalyi nyaram volt ilyen. Nem mentünk sehova...
Idén kapok 2 mozizást,1 Vidámparkozást,1 autókiállítást, és 2 nap kirándulást. (Az egyik tegnap volt,a másik holnap lesz.)
Egyedül/barátnővel meg nem mehetek sehova.
13/L
2013. júl. 25. 22:42
9/10 Kameko-san válasza:
Hasonló a helyzetem, de nekem is inkább anyagi dolgok miatt. Még nyár elején voltam egy tábor félében egy hétig, de azóta itthon vagyok. Nem is vágyom elmenni, elvagyok itthon is, ezután maximum még mozizok egyet, aztán ennyit a nyári mászkálásból.
14/L
2013. júl. 29. 01:40
10/10 anonim válasza:
Nincs lehetetlen csak sok a tehetetlen az a lényeg, hogy én annó ha nem is 13 de 12től 18 éves koromig mikor még voltak nyári szünetek soha nemvolt, hogy egy napot is otthon maradtam volna mindennap barátokkal találkozgatás sörözések igazi barátok nem fészbukon sz.rakodás kérlek ne nevelkedjetek az interneten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!