Kamaszok! Mikor keltek/fekszetek le így nyáron?
Változó. Van, hogy hajnalban fekszek csak le, és délig-egyig alszok. Van, hogy tízkor már ágyban vagyok, tizenegy körül alszok. Általában tízkor kelek, de van, hogy előbb.
18/l
Változó. Eddig általában hajnali 2-3 fele feküdtem le és 10-11 fele keltem. Viszont mostanában a barátommal vagyok 10ig (előtte meg délutánonként a városban mászkálok a barátnőimmel szóval éppen csak haza ugrok rendbe tenni magam és már megyek is találkozni a barátommal) így meg már éjfél és 1 között elalszok és így is olyan 10-11 fele kelek, csak persze sokkal kipihentebb vagyok:)
16/L
Tizenegy és egy óra között fekszek, tizenegy és egy óra között kelek.:DDDDD
15/L
11 és 2 között, változó, függ attól, hogy fáradt vagyok-e, vagy sorozatot nézek, olvasok-e még valamit.
És általában 7-8 körül felébredek, de mivel mindenki alszik még, nyüglődöm az ágyban kb. 9-10ig. Van, hogy visszaalszom, de sokszor csak forgolódok, vagy olvasok, hogy ne ébresszek fel senkit (papírvékonyak a falak...)
16L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!