17 évesen meddig engednek el a szüleitek? Hogyan vegyem rá őket, hogy tovább szeretnék maradni?
ej
15 éves vagyok és éjfélig elengednek..
szerintem higgadtan beszélj velük hogy szerinted vagy annyira felelősségteljes, hogy tovább maradj.
engem 17 évesen kettőig engedtek
szerintem ülj le velük,hogy anya,apa szeretnék tovább maradni
legyen mondjuk egy próba-buli és ha ott nem veszted el a bizalmukat,akkor szerintem látni fogják hogy rendes vagy :)
Engem elengedtek nagyjából akármeddig, de SOHA nem volt a "majd jövök" pont.
Szerintem az a lényeg, hogy tudják hol vagy és meddig, illetve legyél biztonságban és "nagyjából" elérhető (nyilván egy koncerten/diszkóban úgyse hallod, ha szól a mobilod, de azért ne legyél teljesen eltűnve).
Nálunk ezek voltak a szabályok, hisz nyilván féltenek és nem akarják hajnali 7ig bámulni az órát, hogy mikor érek már haza... de úgy, hogy ezeket betartottam, mindig addig maradhattam, ameddig akartam. Próbálj beszélni velük!
17 éves koromtól engedtek el addig, ameddig jólesett.
Előtte csak 11-ig. Beszélj velük!
Nekem már 15 évesen majd jövök volt... hát mit mondjak, lehet nem így csinálnám a saját lányommal.
Csak egy módon tudsz a helyzeteden változtatni: ha beszél velük erről, mindig őszinte vagy, és tudod, mikor van a bulizás ideje (pl. nem vizsga előtt egy nappal :) ).
Szerintem ülj le velük, mondd el ezeket, mint nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!