13 éves lányok! Miket engednek meg a szüleitek?
Figyelt kérdés
PL.: barátnőkkel lógás stb..
köszi! ;)
2012. júl. 8. 14:41
1/5 anonim válasza:
bennem bíznak ezért meg engedik hogy szombaton akár 11ig is kinn lehessek persze csak olyan lánnyal akit ők is ismernek. engednek ott alvást, szülinapi bulikat stb. 13/L
2/5 anonim válasza:
Hajnali 2-re kell otthon lennem.Sminket, műkörmöt engednek. Elengednek barátnőkkel bárhová, csak tudják kivel és hova megyek.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! jöhetnek még ;)
2012. júl. 8. 19:23
4/5 anonim válasza:
Elengednek éjfélig városozni, meg beülni valahova!:) Strandra, ott alvást barátnőknél engednek. Fiú is aludhat nálunk, de én nem mehetek el a fiúhoz még..:D
5/5 anonim válasza:
:O Érdekes...főleg az utolsó válaszolón lepődtem meg. Hát nekem sötétedés előtt otthon kell lennem, barátnőknél alvást engedik, sminket meg ilyeneket nem. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!