14 évesen meddig engednek el a szüleitek? Mit engednek meg?
Engem sem engedtek sehová a szüleim 10 után. De..ahogy elnézem ezt a mai világot (tisztelet a kivételeknek), jobb is így, hogy "fogtak".
21/L
Mikor 14 éves voltam, akkor engem csal a sulis buliba engedtek el anyuék, ami max 9-ig tartott. Mikor gimis lettem,(15-16) utána mehettem más bulikba is, de csaj éjfélig.(általában apu jött értem) Mikor 17-18 voltam, akkor pedig legkésőbb hajnali 2 kor haza kellett érnem. De mindig hazakísért valaki. Amint betöltöttem a 18-at, akkor jöttem haza, amikor szerettem volna. Ma már azt látom, hogy szinte minden felnőtteknek való szórakozóhelyen ott vannak a 13-14 évesek is... Hajnalig. Meglepő :)
21/L
Nos, az én szüleim, pontosabban édesanyám megbízott bennem, így valamilyen szinten én szabdtam meg, hogy meddig maradok kint este.
Pl. mondtam, hogy legkésőbb 1-re itthon vagyok ha az úgy megfelel és ő azt mondta, hogy rendben, de általában 23 körül már otthon voltam.
18L
Engem ekkoriban 8-ig engedtek biciklizni, ha buli volt a faluban, ahol mindenki ismert mindenkit és anya minden gyereket tanított, akkor későbbig, úgy 10-ig.
Mégsem lettem mihaszna, főiskolát végeztem és 23 éves koromra eljegyeztek, boldog párkapcsolatban élek.
De tudom, h a többség nem ilyen és a mai fiatalok többség sznob p*csa vagy p*cs (szándékosan mondtam rájuk ezt a jelzőt), akik tizenévesen azt hiszek h valakik, a felnőttek életét élik és mindenkit lenéznek.
23L
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:05
Nálunk is pont így volt!! Illetve hétköznap 9ig lehettünk lent. Suli időben megnézhettük mi is a B.köztöt, utána pedig fekvés.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!