Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen meddig engednek el...

14 évesen meddig engednek el a szüleitek? Mit engednek meg?

Figyelt kérdés
engem este fél 11ig seengednek sehova ...
2011. júl. 21. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sem maradhattam kint 9-nél tovább 14 évesen. Nem értem a mai szülőket.. Fura :) Attól, hogy nem lehettem kint késő éjjelig, még ugyan úgy felnőttem, lediplomáztam és férjhez mentem.

23/L

2011. júl. 21. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Mindig addig maradhattam mindehol, ameddig akartam. Nem kellett kéreckedni, csak megmondtam, hogy hol vagyok és kb mikor megyek haza. Volt, hogy hajnalig/reggelig voltam bulizni, akár már 14-15 évesen is.

És mégis felnőttem, lediplomáztam, és jövő nyáron már az esküvőm lesz :)

2011. júl. 21. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Éjfélkor kellett hazaindulnom általában, de ez kb egy év tán elmaradt, már nem igazán voltam időhöz kötve. Lehet, hogy azt mondanák sokan, hogy túl engedékenyek, de sosem éltem vissza a bizalmukkal, ezért nem korlátoztak, és nem korlátoznak a mai napig sem:)

Megengedik, hogy ne aludjak otthon, csak azért közölnöm kell, hogy kinél vagyok.. Suliidőben is elmehetek otthonról(természetesen azért már késő este nem mászkálok sehova..

Amire nemet mondtak, az hosszabb kirándulás(egy hetes) barátokkal, azt mondták, ha télen meglesz a jogsim, utána az is okés :D (nem tudom miért pont ezzel függ össze..xD)

Ja, és megengedték, hogy tetoválást csináltassak(de nem csináltattam meg:D)

Szóval jól kijövök ilyen szempontból a szüleimmel. Van egy nagymamám viszont, akinél elég sok időt töltök kényelmi szempontból, és ő eléggé kiakad ha későn megyek haza, még azon is problémázik, hogy festetem a hajam, ill. a szemöldököm ki van szedve, hogy ne nézzen ki úgy, mint egy őserdő.. fuu:D

17/L

2011. júl. 21. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Reggelig vagyok fel mert hát nyár van :D iskola időszakban pedig olyan 11 óra és éjfél között nah de fel is kelek persze :D

egyébként buliba nem nagyon voltam esetleg szilveszterkor vagy halloween.

Nah de egyik osztálytársaim szinte minden héten megy buliba és segg részegre issza magát és olyan társaságban van akik drogoznak stb... volt mikor másnaposan jött iskolába de full látni lehetett rajta nah de 13/F szóval...

2011. júl. 22. 01:17
 15/17 anonim ***** válasza:

14 évesen nekem az élmény volt, hogy elmehettem a 8-ig tartó sulibuliba... amúgy nem engedtek sehova fél kilencnél tovább. Igaz, engem máig elég szigorúan fognak, még 19 évesen is veszekednek velem, ha megyek valahova, de legalább már magam döntök dolgaim felől.

Szóval, kedves Kérdező, szerintem te nagyon jól jártál :)

2011. júl. 22. 06:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Suliidőben legkésöbb 9 kor lefekvés. nem suli időben 10 kor. Apellata nem volt
2011. júl. 22. 08:30
 17/17 anonim ***** válasza:
14 évesen még nem engedtek sehová esetleg napközben de este semmi képen. Viszont az nem volt megszabva meddig maradhatok ébren és tv-zhetek. Egy 14 éves gyereknek még semmi keresni valója bulikban.
2011. júl. 22. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!