SOS! Most mégis mi a fenét csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyszülőknél vagyok és éjjel kimentem inni és hallottam, hogy szexelnek. :O Tuti, hogy azt csinálták. De a mama most múlt 62 éves, papa még több, nem tudom pontosan mennyi. Még itt vagyok 3 hétig. Hogy nézzek így a szemükbe? Reggel úgy csináltam mintha még aludnék, hogy ne kelljen együtt reggelizni. Megvártam, míg papa kimegy a szőlőbe és csak utána mentem ki a konyhába, hogy ne kelljen egy asztalhoz leülni velük. Nem bírok a szemükbe nézni. Aludni sem tudtam. Mit csináljak? Haza nem mehetek!
13/l
2014. júl. 15. 12:01
21/22 anonim válasza:
Én egyszer rányitottam a szüleimre amikor épp azt csinálták, kb 12 éves lehettem, de nem csináltam belőle ilyen cirkuszt. Pedig a szüleim nem voltak fiatalok már akkor se amikor megszülettem. Miért nem bírsz a szemükbe nézni? Még csak nem is tudnak róla... Nekem kínosabb volt utána még odajöttek magyarázni, hogy ők csak szeretik egymást. :D
22/22 anonim válasza:
örülj hogy a papi még ilyen fitt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!