Van egy osztálytársnőnk aki minden hétvégén eljár inni/ bulizni, mégis 5-ös tanuló és nagyon kedves, nem ri*ancos lány. Ez hogy lehetséges?
semmi összefüggés nincs a dolgok között, bulizós nem egyenlő a ribivel, és a bulizós nem is egyenlő a hanyaggal... és valaki lehet hanyag, rossz tanuló és ribis, de mégse jár bulizni, stb....
lehet a csaj azért tanul és jó tanuló, azért öltözködik és viselkedik normálisan, hogy hétvégente elengedjék szórakozni...
Én is jó tanuló voltam, minden hétvégén buliztam, ritka volt, ha nem...
Én is minden hétvégén (sokszor péntek-szombat) járok szórakozni, és legtöbbször iszom is, nem is kicsit. Suliban még is kitűnő vagyok, már 10 éve.:)
Én vasárnap este szoktam tanulni, és szerencsére nagyon hamar meg is jegyzem az anyagot.
Különben én sok ilyen lányt ismerek. És fiúkat is. Tényleg sokat.
Igazából nem egy nagy dolog. Mondom ezt úgy, hogy elég erős suliba járok. De ha kipihened magad tanulás előtt, és rendesen koncentrálsz közben az anyagra, akkor nagyon gyorsan meg lehet tanulni mindent.
17/L
Könnyen megeshet.
A tanulás része egyszerű, fogékony az anyagra és hétköznap tanul. Ha a kis részeket még aznap délután megtanulja, hétvégén már semmit nem kell csinálnia.
A kedvességnek pedig szintén semmi köze a bulizáshoz, sok rendes ember jár el szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!