Ilyesmi hogy lehetséges? A tanáraim a Fazekast ajánlják pedig nem is vagyok olyan jó tanuló?
Az van hogy az Általánosom közvetlen kapcsolatvan van a Fazekas Mihállyal,és az osztályfőnököm azt mondta anyámnak hogy Ő nekem első sorban a Fazekast ajánlja,és hogy az összes tanár hasonló véleményen van.
Ebben az az érdekes,hogy az osztályban vagyunk huszonketten,és ebben van három diák,akik biztos tartással haladnak a Fényes-Pénzes jövő felé,egyedül mennek versnyekre-meg is nyerik-magabiztosak,az ellenőrzőjük és a bizonyítványuk szinte csak ötösökből áll.
És itt vagyok én,akinek viszont úgy néz ki mint egy félbehagyott szudoku tábla.Ehhez képest csak nyégyünknek ajánlották a Fazekast.
Így néz ki:Az elit zsenik--meg én---XD
Emellet diszkalkuliás vagyok,kémia,fizika,matek kilőve.A fizikát megcsinálom nyégyesre simán ha nincs benne annyi számolás.Akár ötösre,ha egyáltalán nincs.A kémiát is,de nagyon nehezen értem meg.
Amit fel tudnék mutatni átlagjegy értékben az az irodalom,a történelem,a rajz,a föci,a biosz,és a nyelvtan.De minden tantárgy alatt ott egy szudoku táblázat-:(-csak több a nyégyes,és akad egynéhány ötös.Töri is nehezen sikerül ötösre,mert napokig folyamatosan kell tanulnom az évszámokat,és van hogy így is simán kiesnek.
Összevetve nem látom az okot hogy miért is tartanak elég keménynek hogy a Fazekasba járjak.Bár tény hogy tudnak rólam olyanokat amik a javamra szolgálnak:
-Imádom a kihívásokat
-Szeretek bizonyítani,és a tanulást az iskolát mint erőnyerőként tartom számon-agyerőXD-
-Bármiből képes vagyok ötöst szerezni-tényleg volt egy fizika ötösöm.Nem volt benne matek.Oh és egy csomóan kettest írtak(büszke)-
-Elég egyszer elolvasnom egy szöveget és elmondom a tartalmát,sőt ha még egyszer,akkor meg is jegyzem.
Ezeket a tanárok tudják rólam,bár így sem értem hogy a lópikulába ajánlhatják a Fazekast?
Bocsi a regényért,de ömlöttek a szavak.Hú de nagyon örültem amikor anyu elmondta,boldog voltam hogy egy ilyen szintű iskolához mérnek-Aztán nem.A Fazekas nagyon nehéz.Hogy állom majd meg ott a helyem?-Aztán megint örültem.Ha mégis oda megyek,szabad az út-Aztán megint nem-És ha végül fe se vesznek?-És újra örültem-Aztán nem-Ismét igen---
-Már azt se tudja mit akart kérdezni-Ja igen ott van legfölül:DNa.Fogalmam sincs hogy hogy gondolhatták ezt.Hozzá teszem nem muszály oda mennem,de az hogy egyöntetűen rábólintanak arra hogy ÉN egy szudoku táblázatos csórilyány,a FAZEKASBA menjen...ráadásul ez egy nagyon színvonalas általános iskola,NAGYON jó tanárokkal!Akik ismerik a gyerekeket kívülről belülről.Akkor gyanakodnék ha valami gazdag családból származnék,de kérem!Anyám takarítónő.Apám nincs stb...
Egyszóval nem értem.Ők biztos tudják,lehet látnak bennem valamit:P-Ami tán nincs is ott:D-
Szerintem a tanáraid látják, hogy tehetséges vagy, max nem vagy valamilyen szorgalmas.
Idővel, ha "megjön az eszed", akkor te is tudod majd teljesíteni az elvárásokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!