Van egy osztálytársnőnk aki minden hétvégén eljár inni/ bulizni, mégis 5-ös tanuló és nagyon kedves, nem ri*ancos lány. Ez hogy lehetséges?
1.Feltételezem,hogy puskázik.Ha nem,akkor okos.
2.Ha puskázik,akkor a bulizásnál sokat iszik,ki szórakozza magát és ezért kedves.
3.Ha okos,akkor nem puskázik,de akkor a szórakozgatásait kamuzza.Ha nincs róla egyetlen bulizós kép sem,akkor még egyértelműbb a helyzet.
4.Ha van bulizós kép róla,és okos,és kedves,és nem puskázik,akkor ő egy kivételes eset.
Tulajdonképp az is számít,hogy mióta bulizik.Ez azért számít,mert egy idő után nagyon sok agysejtje elpusztul az ivászattól és az éjszakázástól.Tudniillik az alkohol pusztítja az agysejteket.
Vasárnap alszik,ezzel elkerüli a másnaposságot,a feszültséget,és hétfőn reggel frissen megy az iskolába.De valamikor persze tanulnia is kell..de lehet,hogy több a magához való esze inkább.
Szerintem amúgy puskázik.Mert olyan,akinek ennyire minden összejön,olyan egyszerűen NEM létezik.
Miért zárom ezt a lehetőséget ki?A fenti indoklásom ezt bőven megmagyarázza és alátámasztja.Ha valaki iszik,akkor lefelé tart az élete.
Utolsó, én inkább azt nem hittem volna el, hogy ennyire buta ember létezik.
Szerintem az, hogy valaki jó tanuló és szociális élete is van, az még közel sem minden.
Mint írtam már, én is kitűnő vagyok, és minden hétvégén alkoholizálok, bulizok (nem mellesleg dohányzom, és egyéb dolgokat is kipróbáltam már). Puskázni nagyon ritkán szoktam. Különben is, szinte kivitelezhetetlen, hogy valaki egyfolytában puskázzon, és sose bukjon le.
És én rajtam kívül tényleg sok más ilyen lányt és fiút ismerek.
De szomorúnak találom, hogy szerinted ilyen nem létezik. Ezzel csak magadat minősíted. El tudom képzelni, hogy valakinek ez ilyen felfoghatatlan. Én azokon szoktam kiakadni, akik az iskolában és valamilyen sportban is nagyon jól teljesítenek (= versenyeken jó eredményeket érnek el), és NAGYON jól néznek is ki.
Különben én már 14 éves korom óta rendszeresen művelem, amiket fentebb leírtam, és köszönöm, egyelőre úgy tűnik, hogy az agysejtjeim rendben vannak.:) Ja és képzeld, ahhoz képest, hogy cigizek, az énekhangom is nagyon jó, pedig ugye, a dohányzás az nem tesz neki túl jót. Micsoda egy furcsaság vagyok én, basszus.
Iszok, dohányzok, jól tanulok, és jelentem létezek. Hetente többször kocsmázok, péntekenként buli. Az átlagom 4.5 fölött van 6. osztály óta, egy középfokú, és egy felsőfokú nyelvvizsgám van, és hangszeren is játszok.
Van időm mindenre. Délután fél, 1 órát tanulok, aztán kocsma/lazítás, reggelre kialszom magam.
Az alkohol agysejt pusztító hatását egyébként nem egy tanulmány cáfolta már meg.
A legműveltebb ember akit ismerek alkoholista. Csak úgy mint rengeteg írónk, költőnk. Olyan külföldi, nagy neveket is mondhatnék, mint Hunter S. Thompson, Charles Bukowski, Edgar E. Poe, Ernest Hemingway, vagy William Faulkner.
15/f
mert okos
vagy jó a tanulási módszere
de inkább csak okos
én okos is vagyok, jól is tanulok, és puskázni is szoktam
na erre mit léptek?
Miért kell ezt túllihegni?
Én 15 éves korom óta kocsmázgatok, mégsem esett soha 4-es alá az átlagom.
Péntek buli, szombat pihi, vasárnap tanulás.
Ugye nem hangzik olyan hihetetlennek?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!