Nagyszülőknél vagyok és éjjel kimentem inni és hallottam, hogy szexelnek. :O Tuti, hogy azt csinálták. De a mama most múlt 62 éves, papa még több, nem tudom pontosan mennyi. Még itt vagyok 3 hétig. Hogy nézzek így a szemükbe? Reggel úgy csináltam mintha még aludnék, hogy ne kelljen együtt reggelizni. Megvártam, míg papa kimegy a szőlőbe és csak utána mentem ki a konyhába, hogy ne kelljen egy asztalhoz leülni velük. Nem bírok a szemükbe nézni. Aludni sem tudtam. Mit csináljak? Haza nem mehetek!
Én nem csak itt rinyálsz a semmiért!!!nem én fújjogok!!!
2014. júl. 15. 15:51
14/22 anonim válasza:
Hahahah gondoltam,hogyha a bőrükről írok be fog neked villanni:D De komolyan,ez normális.
2014. júl. 15. 16:02
15/22 anonim válasza:
Dehogy undorító, nem csak a szép és fiatal emberek szeretkeznek:) Ha mész az utcán, emberek között, gondolj bele hogy ők is, mindenki, mindegy hogy öreg vagy fiatal. Szeretik egymást, teljesen természetes dolog.
Gondolom megrázó, mert a te nagyszüleid, de nincs ebben semmi rossz.
2014. júl. 15. 16:52
16/22 anonim válasza:
Nekem az az undorító ahogy a bulikban a veled egykorú kislányok szexelnek, akiknek olyan a teste, mint egy 10 éves kisfiúnak. Tehát ez is változó, hogy kinek mi az undorító, én lehet rád mondanám ezt hasonló esetben.
2014. júl. 15. 21:28
17/22 A kérdező kommentje:
Lehet persze, de nem ez volt a kérdés. :) Bár sem én, sem a barátnőim nem szexelünk még és max. pizsi partira járunk egymáshoz. Azt meg végképp nem értem, hogy jön ide a kommented, de remélem jobb lett neked, hogy kiírtad magadból. Nekem mindenesetre nem volt túl hasznos.
2014. júl. 15. 21:40
18/22 anonim válasza:
Bocsánatot kérek, válaszolok akkor:
" Most mégis mi a fenét csináljak?"
Vegyél vissza az arcodból kicsit, mert túl fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen pökhendi bunkó legyen belőled (szerintem). Nem sok fiú kedveli az olyan lányokat, akiknek akkora arca van, mint Neked. Remélem a válaszom kellően kielégítő volt, és segített a jövőre nézve Számodra, ha meg nem, akkor így jártál.
2014. júl. 15. 21:48
19/22 A kérdező kommentje:
Mert azt biztosan szereti valaki, hogy idejössz és úgy csinálsz, mintha te lennél a nagy megmondóember. Bölcs és okos, érett, aki majd helyreteszi a fiatalokat. egy férfi, vagy nő sem fogja neked eltűrni ezt a stílust hosszú távon. Nekem még csak-csak megbocsájtják a fiatalságom miatt. :D A szövegértéssel még mindig gondjaid vannak. Az, hogy mi a fenét csináljak, nem arra vonatkozott, hogy menjek-e palántázni, vagy elgondolkodni magamon. De reméltem, hogy lejön a lényeg egy ilyen tanult, bölcs embernek mint te. Sajnálom, hogy nem és köszi az ismételten nem hasznos válaszodat.
2014. júl. 16. 09:14
20/22 anonim válasza:
Csak azt nem tudom aki lepontozta azokat a válaszokat, hogy nyugodtan szeretkezhetnek még ennyi idősen az úgy tervezi, hogy ha ő maga megöregszik nem fogja kielégíteni az alapvető emberi igényeit? Merthogy idősen is eszik az ember ha éhes, iszik ha szomjas, elmegy wc-re ha kell neki és ha van egy szerető párja akkor a testi igényeit is kölcsönösen kielégítik egymással. Nem értem én az ilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!