Tetszem neki, mégis barátnője van. Ti mit gondoltok erről? 16/L
Egyetértek az elsővel.
Aki a barátnője mellett félrekacsintgat és neked csapja a szelet, az veled is így viselkedne, ha te lennél a barátnője. Nem egy egyenes, őszinte ember, az biztos.
Azért nem kell egyből leharapni a gyerek fejét,mert nem tudjuk az előzményeket.
Mert lehet,hogy esetleg félre is lépett a kérdezővel,udvarolt neki aztán benyögte,hogy "bocs barátnőm van,de attól nyugi tetszel" Vagy az is benne van,hogy a kérdezőnek tetszik a srác,beszélgettek minden, és a kérdező többet akart mire mondta a srác,hogy 'hát figyelj tetszel meg minden,de bocsi barátnőm van".
Azért nem mindegy az előzmény. Aki párkapcsolatban él annak is tetszenek más emberek,de az nem azt jelenti,hogy egy féreg vagy és megcsalod a párod. Tetszett egy színész,ismerős,külföldi sztár bárki.
Mondjuk,igen. Ez is igaz. De nekem például volt már olyan egy buliba,hogy odamentem egy fiúhoz aki tetszett nekem (nem tudtam,hogy van barátnője). Beszélgettünk minden, aztán adtam rá pár utalást,hogy tetszik nekem meg,hogy táncoljunk. És mondta,hogy aranyos vagyok,tetszem neki,de ne haragudjak már meg barátnője van.
Így picit kevésbé volt kellemetlen,hogy lekoptatott :D
Bár ott van az is,hogy ha barátnője van akkor miért kezd el velem csacsogni,mikor szemmel látható volt,hogy nem unalmamba megyek oda?!:D Na mindegy, nekem eszembe se jutott szólni a barátnőjének ez miatt,tipliztem onnan amilyen gyorsan tudtam. Ezzel arra akartam csak célozni,hogy attól,hogy valakinek párja van még van szeme és látja,ha valaki tetszik neki. Az más tészta,hogy ilyenkor ezt magunkba tartjuk és nem hangoztatjuk ,főleg nem annak a lánynak ,aki tetszik. Ezzel elkerülve a félreértéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!