Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakitott velem, már van barátnöje is. Két hét után mégis felhivott. Jól döntöttem?
Figyelt kérdés
Nem vettem fel, utána irt smst, majd megint hivott vagy 5x. Úgy megsajnáltam a végén,hogy felvettem. Elmondta,hogy nagyon lelkifurdalása van amiért anno elhanyagolt, nem törödött velem. Rettenetesen szomorú volt a hangja, szóval tényleg szenvedett a lelkifurdalás miatt. Másnap megint felhivott, érdeklödött felölem. Jól tettem,hogy irtam neki.hogy többet ne keressen? Még most is bennem van a dolog,hogy jól döntöttem e. El kell mondjam az utolsó pillanatig reménykedtem anno,hogy lesz valami változás. Még most is szeretem...2014. jan. 7. 12:20
1/7 anonim válasza:
Van barátnője, úgyhogy nagyon jól döntöttél.
2/7 anonim válasza:
Nagyon jól döntöttél,nehogy már ott lógj s szegen,ha kellesz akkor leakaszt. Van barátnője legyen vele boldog téged meg felejtsen el.
4/7 anonim válasza:
Minden tiszteletem a tiéd! Tényleg erős voltál, nagyon okosan döntöttél! Nem szabad hagyni, hogy bárki is kihasználjon! Ha új barátnője van, törődjön azzal, most már késő megbánnia, úgyse tud semmit jóvá tenni...
5/7 anonim válasza:
Jól döntöttél, maradj is erős, előbb-utóbb jobb lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megerösitéseket:) Borzalmas nehéz volt megtenni, föleg,hogy hallottam a hangját. Hiszem,hogy minél elöbb túl leszek rajta, annyira nehéz azért.
2014. jan. 7. 20:11
7/7 tysonutód válasza:
jó döntés volt. azért is mert van bnője meg azért is mert lehet hogy idővel únra eljátszotta volna h dob és játszott volna veled.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!