Úgy érzem készen állok a szexre, de mégis van egy gond. Mit csináljak szerintetek? ( többi lenn) 17/L
Nézd én már 10 éve szexelek, de a gumi még SOHA nem szakadt ki :) Volt amikor tablettát szedtem, akkor sem lettem terhes. Pedig valószínűleg elég termékeny lehetek, mert amikor elhatároztuk a párommal hogy jöjjön a baba, első hónapban megfogant.
Egyet értek az első válaszolóval, ezen az oldalon minden tini rendesen védekezik, valahogy mégis teherbe esnek, na persze...
A másik meg, hogy ha mindent megteszel, hogy elkerüld a nem kívánt terhességet, és mégis bekövetkezik, az NEM a te hibád, és ezt a szüleid is meg fogják érteni, nem fognak kitagadni. Egy terhesség pedig még nem teszi tönkre a jövődet, az abortusz nyilván a legkellemetlenebb dolgok egyike, de manapság már minimális kockázattal, diszkréten meg lehet oldani.
Képzeld, az egyik legjobb barátnőm is ugyanilyen mint te. Több mint fél éve volt együtt a barátjával, mikor 17 évesen elvesztette a szüzességét.
Szexeltek többször is, de egyszerűen annyira rettegett attól, hogy valami baj lesz, hogy egyszerűen képtelen volt ellazulni, és élvezni a szexet. A barátja nagyon rendes, és megbízható, nem sajnálja a pénz óveszerre. Sőt, a srác olyan, hogyha úgy érzi hogy valami nem stimmel egy óvszerel, inkább kidobja használat nélkül.
Már majdnem egy éve voltak együtt, mikor megtörtént a baj: kiszakadt a gumi. Képzelheted hogy mit érzett a barátnőm.. Zokogva hívta fel az anyukáját. Szerencsére jól fogadta, és még aznap szereztek eseményutánit.
Azóta fogamzásgátlót szed, és teljesen nyugodt, élvezi az együttléteket a barátjával. :)
Szerintem én is ilyen leszek, ha majd odakerülök, úgyhogy én már az első előtt elmegyek dokihoz és mondom neki hogy írjon fel gyógyszert. :)
Ha anyukád jófej, akkor mondd neki hogy szeretnél gyógyszert szedni, vagy nézettek utána egyéb fogamzásgátló módszereknek.
De egyébként az óvszer is jó, csak ha mégsem érzed 100%-ig biztonságosnak, idegeskedni fogsz, és az neked és a barátodnak sem jó. Úgyhogy gondoldd át, és hajrá!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!