Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért érzem magam megbántva,...

Miért érzem magam megbántva, ha tudom hogy nem tehet róla de mégis? ( Többi lent)

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm nemrég volt egy táborba ami nagyon tetszett neki. Összebarátkozott egy csomó emberrel. ennek örülök hogy jól érezte magát.

Hónapokig győzködött ,hogy menjek el vele egy másik táborba , és végül is megyek.

Egy gimibe megyünk tovább tanulni egy osztályba megint.

De nyár végén lenne a tábornak (amibe volt most és nagyon tetszett neki amibe én nem voltam) egy záró bulija ami pont akkor lesz mint a fecsketábor a gimiben amit már mind a ketten nagyon vártunk. Most volt nálunk és azt mondta hogy akkor mégsem jön. Mondtam neki hogy várom azt a tábort amibe közösen megyünk mire ő azt mondta hogy ő abba akar visszamenni amibe most volt.

Tudom hogy ez hülyeség , meg semmi beleszólásom meg ő sem tehet róla hogy nagyon tetszett neki és az emberek is akik ott voltak.

Miért érzem magam megbántva? Mondjam el neki hogy rosszul esik. Ha én lennék ebben a helyzetben akkor őt választanám és a gimis fecsketábort ami lehet kevésbé akkora élmény . alapból könnyen barátkozok de mindenki akit ismerek az új osztályból az egyik barátjával/barátnőjével megy.

Mondjam el neki?

2014. júl. 13. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem sem esne jól :(

De e-miatt ne vesszetek össze, hiszen Te is kerülhetsz még ilyen helyzetbe.

2014. júl. 13. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Mondd el, de csak finoman, véletlenül se érezze úgy a kis lelke, hogy te most őt "bántod".

Tapasztalat, ha nem mondod el, akkor szépen érlelődik ez benned, és a végén már az is zavarni fog, ha levegőt vesz melletted. Idáig ne jussatok el.

14/L

2014. júl. 14. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!