Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok (14-15 év körül), ti...

Kamaszok (14-15 év körül), ti meddig mentek/mentetek el ilyen téren?

Figyelt kérdés
mármint a "párotokkal" nemi téren...Gondolok itt petting részekre és szeretkezésre is akár.

2014. júl. 11. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mondom érdekes emberek vannak itt, azt is elítélitek, aki 20-22 évesen szül, mert akkor akar. Nem gondoljátok páran, hogy meg kéne hagyni az ilyet az ember magánügyének és nem beleszólni? Pontosan a sok beleszólás és ilyesmi miatt a kamaszok fele nagyon befolyásolható és nem helyezi előnybe a saját véleményét, barátokst majmolnak stb. Ezért járkál ennyi páwa gyerek, nike airmax cipős ombre hajú lány iphoneal, mert körbe vannak véve ilyen emberekkel, akik mindig beleszólnak, hogy mit csináljanak, pl a barátok közül is lehetnek ilyen beleszólós személyiséggel rendelkező egyedek, akik a többiek személyiségét befolyásolják. Mellesleg nem gondolom magam ribinek és akik egy kicsit is ismernek engem és a szerelmemet, azok sem. Csak te, utolsó, nem tudsz rólam semmit 2-3 adaton kívül, ezekből pedig nem fogsz tudni rendes véleményt alkotni rólam, mert nem vagy tisztában a személyiségemmel.
2014. júl. 15. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem kell rólad semmit tudni 14-15 évesen szexelsz ezzel kiderül,hogy sem eszed,sem önbecsülésed nincsen,a szüleiddel sem normális a kapcsolatod és szeretethiányod van,és még büszke is vagy erre,már bocs ebből az adatból kiderül rólad szinte minden. Senki nem írta,hogy elítélendő aki 20-22 évesen szül de az nem egyenlő azzal amikor taknyos 14-15 évesek szexelnek, éretlenül.
2014. júl. 15. 09:56
 13/18 anonim ***** válasza:
És persze a befolyásolhatóság másoknál negatívan megy, mert maguktól nem kezdenének el pl dohányozni. Én egy eléggé eltérő ember vagyok a nagy többségtől (persze ez nem a kamaszkori különleges vagyok), közvetlenségem ellenére 2-3 évbe telik engem megismerni és hiteles véleményt csak ekkor lehet rólam adni. Sokáig nem tudnak engem hova tenni, ez minden osztályomban így volt, főleg tanárokkal, mert az átlagnál sokkal szabadabban, közvetlenebbül és liberálisabban gondolkodom, ami nem egyezik meg az ő nézeteikkel. a szüleim is elég liberálisan neveltek, de ezt ne gondolja senki sem elhanyagolásnak, apukám külföldi és nem ért egyet az itteni emberek alapgondolataival, a sok negativitással, ami az országban uralkodik. Nem enged orrba szájba bulizni, de azért sokkal enyhébb szabályai vannak, mert szeretné, hogy boldog kamaszkorom legyen.
2014. júl. 15. 10:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyelj tipikus kamasz duma "én nem olyan vagyok mint a többiek", "érettebb vagyok,mint a többiek", "én vagyok a kivétel", tipikus éretlen gyerek mondatai, figyelj úgy rontod el az életed ahogy akarod,mert ha nem is hiszed el,elég nagy hiba volt ilyen korán elkezdeni a szexuális éltet,de azt javaslom,ne büszkélkedj ezzel.
2014. júl. 15. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:
30%
Már hogy nem lenne önbecsülésem? Egy csodálatos embernek adtam magam oda, szeretethiányom sincs. Egy csodálatos családom van, 3 aranyos testvérem, szerető kedvesem, igaz barátaim. Nem érzem, hogy még ennél is több szeretetre vágynék, így már megint nincs igazad. Mellesleg undorító, hogy ismeretség nélkül hogy beszélsz az emberekről, érzem, hogy ha rajtad múlna leköpnél 2-3 adatból ítélkezve. Inkább téged sajnállak, hogy ilyen felszínes vagy, pár dolgon kívül semmi sem érdekel, de nyugodj meg nem vagyok én neked senkid és ezért én is hálát adok Istennek, hogy nem kell egy ilyen undorító személyiséget elviselnem magam körül :) Ezzel be is fejeztem, felőlem azt csinsz amit akarsz én meg szörnyű nagy elítélendő ribiként elmegyek a barátomhoz a 2 éves kapcsolatunkban szeretkezni. Rettenetes :(
2014. júl. 15. 10:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Még valami: honnan gondolod, hogy csak az én véleményem az, hogy a személyiségem és a neveltetésem más az átlagnál de nem negatív értelemben? Ilyet egészen addig nem is mondtam, amíg a régi iskolámban tanító pedagógusok ezt nem mondták. Tessék máris 3 pedagógus ezen a véleményen van, nem magamtól találtam ki, hogy jajj én más vagyok, az érettséget meg nem is említettem, nem volt olyan állításom, hogy érett lennék. Na ennyit akartam még hozzáfűzni.
2014. júl. 15. 10:22
 17/18 anonim ***** válasza:

13 évesen csókolóztam először életemben. Utána 16 éves koromig a csókon és tapin kívül más nem volt. 16 évesen már petting és most is még csak az.... :) A mostani barátommal 8 hónapja vagyok együtt, de még nem feküdtünk le.

17L

2014. júl. 15. 18:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Hú de nagy az arcod,nos nem vagyok felszínes,és igen ennyiből kiderül,hogy milyen a másik ember ugyanis sok mindent elmond rólad,hogy éretlen gyerekként már szexelsz,és lényegtelen,hogy mióta vagytok együtt ennyi erővel ha 10-12 évesek már oviban ismerték a nagy szerelmüket simán szexelhetnének mert már évek óta"szerelmesek". Nevetséges vagy,mert még a személyiséged sem fejlődött ki,de már túl vagy a szexen.Kikérem magamnak,hogy az én személyiségemmel baj lenne,no de nem vitatkozom egy "mindentudó" kis tinivel aki még pofára fog esni párszor az önteltsége miatt.
2014. júl. 15. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!