Kamaszok ti mik akartok lenni ha nagyok lesztek?
Sok van, és attól is függ, hogy milyen szinten, és hol csinálod. A felsoroltakból akár nagyon jól is meg lehet élni.
Én orvos akarok majd lenni, bár az elég hardcore, meg leginkább kutató lennék, vagy legalábbis olyan, aki annyira sokat nem foglalkozik emberekkel. (értsd jól!)
Amúgy írok is, meg zenélek, és ha az bejön, akkor abból fogok élni, de ki tudja. Egyébként ha nem is doki leszek, mindenképp valami reál irányba akarok menni.
14/L
Én tolmács szeretnék lenni, esetleg műfordító, szinkrontolmács vagy valami ilyesmi. Jó nagyon a nyelvérzékem, még az angol és a német mellé harmadiknak szeretnék valamit, pl. franciát vagy svédet, és akkor rengeteg helyen elhelyezkedhetek. A későbbiekben eljátszok egy saját művészeti galéria gondolatával, bár ahhoz inkább befolyás és pénz kell, de oda meg vissza vagyok az ötlettől.
Szakács is szívesen lennék, vagy fotós.
16/L
Könyvtáros szeretnék...Majd kiderül, mi leszek.:/
14/L
Énekesnő, rendezvényszervező, lakberendező, orvos, ügyvéd.
Ezek érdekelnek. De ha reálisan gondolkodom, akkor azt kell mondanom, hogy az utolsó kettő a legesélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!