Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mik akartok lenni...

Kamaszok ti mik akartok lenni ha nagyok lesztek?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék majd egyszer fodrász lenni vagy kozmetikus vagy manikűrös vagy divattervező(kézügyességem az van) vagy esetleg modell de azt most még nemtudni.. Nagyon kötődöm ezekhez azt mondják anyáék hogy felejtsem el ezeket olyat válasszak ami nem olyan megterhelő mint pl az állás a fodrászatnál. Meg van eszem kitűnő voltam eddig.Most leszek hetedikes. Melyik az olyan szakma amit jól megfizetnek?
2014. júl. 9. 12:05
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
100%
Azt nem tudom miert fizetnek sokat de en szakacs szeretnek lenni :)
2014. júl. 9. 12:09
 2/35 anonim ***** válasza:
94%
Színésznő :) és nagyon szépen haladok a célom felé :) 17/L
2014. júl. 9. 12:11
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Sok van, és attól is függ, hogy milyen szinten, és hol csinálod. A felsoroltakból akár nagyon jól is meg lehet élni.

Én orvos akarok majd lenni, bár az elég hardcore, meg leginkább kutató lennék, vagy legalábbis olyan, aki annyira sokat nem foglalkozik emberekkel. (értsd jól!)

Amúgy írok is, meg zenélek, és ha az bejön, akkor abból fogok élni, de ki tudja. Egyébként ha nem is doki leszek, mindenképp valami reál irányba akarok menni.

14/L

2014. júl. 9. 12:12
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Én rendőr vagy katonának megyek! :D Jól megfizetik,de nem mindenkihez illik,ilyen szakma! 14/L
2014. júl. 9. 12:49
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
ménesgazda a cél, majd meglátjuk mi sül ki belőle :) 17/l
2014. júl. 9. 13:03
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Jazz basszusgitáros , és haladok is a afelé amennyire csak tudok 16F
2014. júl. 9. 13:51
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Én tolmács szeretnék lenni, esetleg műfordító, szinkrontolmács vagy valami ilyesmi. Jó nagyon a nyelvérzékem, még az angol és a német mellé harmadiknak szeretnék valamit, pl. franciát vagy svédet, és akkor rengeteg helyen elhelyezkedhetek. A későbbiekben eljátszok egy saját művészeti galéria gondolatával, bár ahhoz inkább befolyás és pénz kell, de oda meg vissza vagyok az ötlettől.

Szakács is szívesen lennék, vagy fotós.

16/L

2014. júl. 9. 14:01
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtáros szeretnék...Majd kiderül, mi leszek.:/

14/L

2014. júl. 9. 15:48
 9/35 A kérdező kommentje:
Tényleg fotós:) Az is jó de a többieknek sok szerencsét!
2014. júl. 9. 16:15
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Énekesnő, rendezvényszervező, lakberendező, orvos, ügyvéd.

Ezek érdekelnek. De ha reálisan gondolkodom, akkor azt kell mondanom, hogy az utolsó kettő a legesélyesebb.

2014. júl. 9. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!