Kamaszok, ti mennyi alkoholt fogyasztotok a nyári szünetben?
Heti 1x, max 2x elmegyünk sörözni. Akkor 4-5-6 sör meg majdnem ennyi feles. Attól függően, meddig maradunk.
Most a focimeccsek alatt is 1-2 sör lemegy.
Fiú
csak néha,ha buli van.szerintem legközelebb max a táborban fogok.
lány vagyok
Amennyit suliközben is hétvégente. Nem tudom mi változna, csak azért mert nyár van? :) Mondjuk nálunk nincs lehetőség hétköznap bulizásra, szóval akkor ivászat sincs. Maximum 1-2 pohár bor, vagy vodka-energiaital (igen, veszélyes, tudom) valahol. De hétköznap ennél több sosem. Hétvégén azért megszalad, de ismerem a határaimat.
17L
Hát én egész szünet alatt csak múlt hétvégén ittam, akkor is csak azért mert egy jó barátomnak a szülinapja volt és rengetegen összegyűltünk megünnepelni. Elég 'szépre' sikeredett az este, mindenki többet ivott a kelleténél...Ha jól tudom volt whisky, vodka, jéger és rengeteg pálinka.:D
Ezen kívül bulizni nem igazán járok már, inkább a szokásos kis társaságból valakinél összegyűlünk iszogatni(de ilyen is régen volt már) általában 4-5 ember, 2-4 bor, pár doboz sör, 1 üveg portorico/vodka vagy esetleg whisky.
17/L
Úgy 3-4 alkalommal volt eddig valami, azthittem egész nyáron holtrészegen fogon támolyogni, aztán nincs hozzá kedvem:) Azzal a pár alkalommal se ittam olyan sokat max 3-4 whisky kóla volt a legdurvább, de ilyen időben eléggé megcsapott.
Meló miatt időm sincs...:D
Hat en a ballagasomkor ittam egy keveset. Nem voltam utana reszeg,tudtam a merteket.
Multkor meg,4-5 korty martini lement.mert az egyik srac szerelmet vallott...a Facebookon. Zsir!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!